Ja grałem w Batelfielda 1 na xboxie oczywiście online, byłem na L4 zarywalem nocki. Teraz nie mam jakoś mało czasu...
Gry komputerowe
Zwiń
X
-
Gość
-
Korzystając z kilku wolnych dni, odpaliłem American Truck Simulator, zainspirował mnie znowu Dawid Andres z "Ciężarówką przez Stany"obejrzany w TV - doszedł nowy stan - Utah. Jeździłem nowym Volviakiem, ale coś z modami się pokręciło i nie mogłem nic naprawić w serwisie. Wywalało mnie z gry. Ledwo dojechałem z SF do Colville i z powrotem, a Volvo charczało przy zmianie biegów.
To był mój truck
No i młody zainstalował nowy stan Utah - problemy z modem na Volvo nic nie dały. Wróciłem do Volvo starszey model, zrobiony przez SCS - ale nie tak fajny jak ten modowany.
Jadę o Utah.
To moja salonka
Dolina śmierci
pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Może ktoś odpowie, bo ostatnio forum umiera.......
Gram w dwie gry na Steam:
- ETS 2
- ATS.
Gram na jednym koncie z synem. On ma swoje zapisy na swoim komputerze, ja mam swoje zapisy na swoim laptopie. On gra online, ja gram offline.
Czy jak założę swoje nowe konto na Steam - kupię swoje gry ETS 2 i ATS i w moim laptopie wgram moje zapisy z tego wspólnego konta, to będę miał swoje zapisy, czy muszę zaczynać od początku?pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
Komentarz