dales za relingi czy doplaciles do relingow? bo to roznica
Octavia seryjnie nie ma relingow, wiec to jest cena za relingi + ich montaz w ASO = nie za bardzo widze roznice miedzy "dales", a "doplaciles" - inna sprawa, ze jak sie kupuje samochod to salon jest gotow pojsc na ustepstwa. Z tego co widzialem w cenniku to same relingi kosztowaly ponad 700pln, a montaz chyba 400pln.
[ Dodano: Sro 03 Lis, 04 11:52 ]
Zamieszczone przez Purchawa
Srebrna czeszka na "sterydach" od Mater'sa - AGR 122@319
wiadomo ze osoby z tego forum albo sa zapalonymi fanami octavek albo sa w jakis sposob z nimi zwiazane ;-) ja jednak chcialabym zebysmy oprocz tego dowiedzieli sie czegos o sobie np...co robicie na codzien,gdzie pracujecie (nie chodzi tu o nazwe firmy ale np dziedzine jaka sie zajmujecie) , gdzie sie uczycie lub studiujecie...no wiecie,chodzi o to zebysmy nie byli anonimowi poza rozmowami o glownej bohaterce...
no to moze ja zaczne
studiuje na SGGW na wydziale Nauk o Zywieniu Człowieka i Konsumpcji , poza tym dzialam w ZSP (Zrzeszenie Studentów Polskich)...
no to czekam na wasze odpowiedzi...
wydaje mi sie ze pozwoli to z czasem stworzyc grupe osob do ktorych bedziemy mogli zwrocic sie z pytaniem w razie jakiegos klopotu badz zaciesnic znajomosci...no zobaczymy. Buziaki
ja skolei branza kwiatowa....pomagam rodzicom "w małym interesie" i pewno
przejme to po nich chyba ze znajde prace....
a studiuje w weekendy europeistyke k
ja urodziłam się w Krakowie :P tu przeprowadziłam się dlatego ze poznałam pewnego złośliwego Misia :diabelski_usmiech a praca :roll: jestem kierownikiem sklepu z własna marką kosmetyków (drogą :? ) marką :alien1
ja urodziłam się w Krakowie :P tu przeprowadziłam się dlatego ze poznałam pewnego złośliwego Misia :diabelski_usmiech a praca :roll: jestem kierownikiem sklepu z własna marką kosmetyków (drogą :? ) marką :alien1
to bilans krakow/warszawa jest zachowany ja jestem z krakowa ale zaciagnalem do krakowa jedna warszawianke :diabelski_usmiech
1,9TDi ASV/VP - było - 117HP/252Nm, teraz jest ??? ALIGATOR
No ja już pisałam, ale mi posta skasowali, znaczy sie przeniesli ;P
To się powtorzę ;P
Wlasnie jestem w trakcie przenoszenia sie na Warszawska Akademi Muzyczna z Gdańskiej I szukam chetnych do zapelnienia rownowagi Gdańsk/Warszawa ;-)
W wakacje bawie sie moddingiem komputerowym, a ostatnio namietnie pragne poznac zasady działania Czeszki
Ja studiuję zarządzanie turystyką i hotelarstwo. Pracy brak, w ostatnich czasach staram się przywozić jakieś autka z UE ale ciężko to idzie jak się nie chce śmietników sprowadzac Poza tym kiedys pomagałem ojcu w prowadzeniu informatora reklamowego - taka bezpłatna gazetka z reklamami dostarczana przez pocztę do skrzynek utrzymująca się z reklamodawców (niestety w minionym roku upadło). W tym roku skończę 23 lata.
A ja jestem programista i pisze rozne dziwne programy, przewaznie aplikacje internetowe , np. http://www.miastoplusa.pl - to jest projekt, ktorym zajmuje sie firma, gdzie pracuje na etacie, a oprocz tego mam wlasna firme, ktora zajmuje sie tworzeniem aplikacji na zamownienie.
S3 SL 2.0 TSI DSG 4x4 [355KM@461Nm] 2018-... link
Alfa Romeo Stelvio AT8 Q4 [280KM@470Nm] 2018-... link
-------------------------------------------------------------------------
O3 RS 2.0 TSI DSG [313KM@439Nm] 2016-2018 link
O2 1.8 TSI DSG [237KM@345Nm] 2009-2014
O1 1.9 TDI [207KM@389Nm] 2004-2010
A ja jestem programista i pisze rozne dziwne programy.
To jest nas juz dwóch, tylko ja musze jeszcze oddac moja prace dyplomowa - ostatnio duzo pracowalem i jakos nie mialem czasu jej skonczyc :wink:. Studiuje Informatyke w Monachium i jednoczesnie pracuje nad geolus SHAPE.
W marcu koncze :szeroki_usmiech studia a pod koniec roku moze w koncu wróce do Polski (Wroclaw lub Warszawa).
Komentarz