apocalyptica też wymiata, pamiętacie jak na zakończenie swego supportu M. w Chorzowie żartobliwie zapowiedzieli Metallice? - "a teraz wyjdzie Metallica i zagra kawałki Apocalypticy" :lol:
Garret
-----------
Była OI 1.9TDI AXR 144KM/306,9Nm by Ali... jest 1.8 TSI Scout, 217KM/348Nm by Ali :-)
apocalyptica też wymiata, pamiętacie jak na zakończenie swego supportu M. w Chorzowie żartobliwie zapowiedzieli Metallice? - "a teraz wyjdzie Metallica i zagra kawałki Apocalypticy" :lol:
pamietam, pamietam
A te dwa akustyki... dla mnie bomba :diabelski_usmiech
Jak ktoś lubi czyste gitarowe granie to zdecydowanie powinien posłuchać świętej trójcy http://www.youtube.com/watch?v=j_bor...eature=related ich koncerty są wręcz przewspaniałe :diabelski_usmiech banan przez długi czas nie chce zejść :szeroki_usmiech
sesik, to byl talent,geniusz,zafascynowany Paganinim,Bachem i tego typu muzyka klasyczna. Na przelomie lat 80 i 90 NIKT tak nie gral.Niestety Jason Becker zachorowal na nieuleczalną chorobę – stwardnienie zanikowe boczne. Po prostu tracil miesnie :-(
Jakby teraz byl w formie mysle,ze Vai,Satriani itp by nosili za Nim gitary...
Polecam 2 plyty zespolu Cacophony,gdzie Becker gral z Marty Friedmanem i solowa "Perpetuarn Burn" . To co tam sie dzieje na gitarach do tej pory jest nie do pobicia...
I jeszcze jeden kawalek Jasona Beckera-nie w jego wykonaniu,ale baaardzo dobrze odegrany
Lashlo, dzięki za wyjaśnienie przyznam się szczerze że nie znałem tego gitarzysty ale teraz na bank będę tego słuchał dość długo bo genialne kawałki ma i jeszcze z Friedmanem miodzio (szkoda tylko że z megadeth odszedł bo razem z Mustainem tworzyli wspaniałą pare gitarzystów i dlatego Rust in Peace jest moim absolutnym numerem 1 :szeroki_usmiech )
sesik, A slyszales ostatnie 2 albumy Megadeth??Przynajmniej dorownuja Rust in Peace. I przy okazji- byles na Metallmanii jak Megadeth gralo?? Mnie powalili.
I dla Ciebie-moj ulubiony kawalek Cacophony-patrz co Becker i na jakim luzie robi...
Komentarz