Witam,chcę kupić xenony.Znalazłem z Wawy,a ja jestem z Podlasia.Sprzedawca nie wie czy działa samo poziomowanie.Mówi ze jeden jest trochę ciemniejszy.I musze przejechać 400km aby zobaczyć czy działają ,jeżeli działają to ok,a jeżeli nie??Lipa. :evil: Co doradzacie ,co zrobić??
400km po xenony, to mnie by się nie chciało :] i to jeszcze niepewne. Poszukaj czy nie ma gdzieś bliżej, a jak nie to poczekaj, albo przejedź się na giełdę samochodową, tylko nie wiem czy u Ciebie są blisko jakieś.
"Giełda Samochodowa" Sp.j.
Branża: Giełdy
Białystok, ul. Branickiego 19
:?:
Jest giełda,ale tam wątpię aby były xenony.Cena xenonów to 1000zł do oddania.Jak nie chciałem kupić to były za 1000zł pewne ,a teraz jak chcę kupic to nie ma w takich cenach.Tylko od 1500 :shock:
tao1221, to poczekaj na tańsze
poza tym samopoziomowanie to oddzielny układ elektroniczny + 2 czujniki w okolicach kół, więc kupując reflektory nie dostaniesz "w nich" samopoziomowania
czernobyl, ja wiem o tym że są czujniki przy lewych kołach-ja to mam Brakuje tylko lamp 8) .Poczekam może coś się trafi w przystępnej cenie i bardziej pewnego.Dzięki za pomoc
Purchawa, ile bedziesz zyczyl za ksenony? mozesz napisac na PW..
taka tam octavka kombi 1.8T 250 km.. byla... Corsa B V6 225 km.. jest... ale jeszcze wciąż w fazie ogarniania - teraz w fazie generalnego remontu..
sponsored by HydroTransfer hydrografika Warszawa www.hydrotransfer.pl
Komentarz