Zaproszenie na Lockerz.com

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • moto-mario
    Drive
    • 2009
    • 60

132 ofiary katastrofy, tragedia
  • oziemi
    Rider
    S_OCP Member
    • 2007
    • 399

Lockerz jest to amerykański portal internetowy poprzez który możemy zbierać punkty czyli tak zwane: "PTZ".
    W zamian za punkty twórcy oferują bardzo przyzwoite nagrody.
    Strona jest również w pełni darmowa oraz elitarna ponieważ aby się zarejestrować potrzebne jest zaproszenie.
    Lockerz został założony w marcu 2009 roku przez byłego szefa serwisu Amazon.com
    Punkty zdobywa się za:
    Codzienne logowanie - 2 PTZ
    Odpowiedź na pytanie dnia - Do 10 PTZ (głównie 2 PTZ)
    Granie w gry - Do 40 PTZ za grę (jednorazowo)
    Zapraszanie znajomych - 2 PTZ za zaakceptowane zaproszenie.

Po zaproszeniu pierwszych 20 osob uzyskujemy status z-list.
    Z-list to inaczej konto VIP
    Dzieki niemu podwajają się przychody PTZ oraz dostajemy nagrode w postaci koszulki.
    Użytkowanik Z-list otrzymuje również prawa do zakupu produktów Vip takich jak bilet na prywatny koncert.

W przypadku użytkownika Z-list punkty zdobywa się następująco:
    Codzienne logowanie - 4 PTZ
    Odpowiedź na pytanie dnia - Do 20 PTZ (głównie 4 PTZ)
    Zapraszanie znajomych - 4 PTZ za zaakceptowane zaproszenie.

http://www.lockerz-forum.eu/forumdisplay.php?fid=3 tutaj sporo można się dowiedzieć.

Jeśli ktoś chce zaproszenie to na priv niech wyśle mi swój adres mailowy, a ja wyślę zaproszenie
    Myślę, że warto się pobawić bo punkciki zbiera się całkie szybko. Kolega odebrał już ipoda
    Strona cały czas się rozwija, już lada moment bedzie można nabijać punkty za granie w gry, oglądanie filmów itp. Jeżeli zdarzy się, że licznik nie bedzie nabijal punktów i pokazywał zero nie przejmujmy się, wielu osobom też się to przytrafiło i po kilku dniach wszystkie punkty zostały naliczone
    Elegance
    ASV 132KM/301Nm --> turbo ASZ 140KM/322NM-->
    -------------------------------------------

Komentarz

Pracuję...