Zamieszczone przez mogrochal
Nowy samochód
Zwiń
X
-
Nowy samochód
Tagi: Brak
-
-
Nowy samochód
Mam zamiar nabyć Mazdę 6 w dizelku poprzedniej generacji; miałem kupić 02 fl ale tak naprawdę to Mazda bardzo mi się podoba i lepiej jeździ. Tak mi się spodobała ta Mazda że po przejechaniu się nią spać nie mogę :lol:
Interesuję się autami z ostatniego roku produkcji.
Mam teraz wielki problem gdzie dostać takie auto z 2007 roku i przebiegiem nie większym niż 30 tys. Może wiecie gdzie szukać? A może lepiej poszukać firmy sprowadzające auta z innych krajów Europy zachodniej i do nich się zwrócić o pomoc w sprowadzeniu wymarzonego wozu :?: Znacie firmy tego typu ; jeśli tak to proszę o namiary
-
-
Bedzie ciezko kupic 3 letniego diesla z przebiegiem ponizej 30tys km.Realny przebieg dla tego typu autka to min 30tys rocznie.Jak sam sprowadzisz to autko bedzie zawsze pewniejsze,ze nie bylo cos przy nim kombinowane.Wiem,ze firmy sprowadzajace autka czesto kreca liczniki(nawet zaraz po przekroczeniue granicy,jak autko jest jeszcze na lawecie).Zobacz stronke www.mobile.de tam sa oferty aut glownie z niemiec,ale raczej nie licz na tzw okazjeRespect All,Fear No One!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez fanJak sam sprowadzisz to autko bedzie zawsze pewniejsze,ze nie bylo cos przy nim kombinowane
teraz większość handlarzy to turcy, jugole, polacy czy tez mieszane spółki :szeroki_usmiech
od naszych krajan podłapali nawyki "upiekszania" pojazdów i nawet tam nie masz pewności co kupujesz-chyba, że faktycznie kupujesz od właściciela
ale zgodze sie z przedmówcami- nikt na zachodzie nie jest na tyle głupi, żeby kupowac diesla aby przejechac nim 10tkm rocznie, wiec raczej malo realne zamierzenie
lepiej załóż, że kupisz auto z przebiegiem około 100Tkm i to będzie prawda
oczywiście zdarzają sie auta z leasingu(sam mam takie-kupilem roczne z przebiegiem 30Tkm) albo z wypozyczalni(ale tam one nie sa serwisowane wogole)przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
tdi122, hmmmmmmm no polecam ten samochodzik :twisted: :twisted: :twisted: ja sprowadzalem indywidualnie tzn ojciec z kolega mi sciagali :P jak chcesz kupic takie mlode auto to poprostu szukasz chocby na alle drogo gdzies w swojej okolicy jedziesz ogladasz i prosisz o VIN z ktorym jedziesz do ASO tam powiedza wszystko na temat tak mlodego samochodu tak kupowal moj szfagier 6 z 2006r kombi a ty jakiej szukasz ???Pozdrawiam Kuba vel GRUBEER.
Gejsza 6
Komentarz
-
-
fan, Skodio_, piotrek_gdy, GRUBEER, dzięki
Szukam kombi
znalazłem taką http://otomoto.pl/mazda-6-C9227084.html
wygląda na ciekawą ofertę i w miarę blisko od mojego miejsca zamieszkania :wink:
Komentarz
-
-
tdi122, ale pomimo ze mozna wszystko sprawdzic w autku to i tak wolal bym ogladac furki od prywatnych sprzedawcow a ta z ogloszenia ma fajny kolorek do zabawy z nim a tak nawiasem mowiac to jak popatrzysz na niemieckie strony z samochodami to ciezko zeby mialytaki przebieg... niemcy nie sa takimi durniami jak to sie utarlo nie sprzedaja samochodu jak jest "prawie nowy" a wszystki auta tzn 90 % sa to auta po firmowe z duzymi przebiegami ale w 100% serwis ASO (prawdziwe aso tzn inne niz u nas :P ) :twisted: tyle sie dowiedzial jak ja szukalem 3 lata temu moja "Dziwke" czytaj Gejsze :PPozdrawiam Kuba vel GRUBEER.
Gejsza 6
Komentarz
-
-
Bardzo fajne auto a tak ciężko o ładny i młody egzemplarz
Zamieszczone przez GRUBEER"Dziwke" czytaj Gejsze :P
[ Dodano: Sob 28 Lis, 09 18:40 ]
tu widać sporo ciekawych ofert, tylko teraz przydał by się jakaś firma aby auto przytargać do polski :wink:
http://www.samochody-zniemiec.com/ ta firma wygląda ciekawie
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez GRUBEERniemcy nie sa takimi durniami jak to sie utarlo nie sprzedaja samochodu jak jest "prawie nowy" a wszystki auta tzn 90 % sa to auta po firmowe z duzymi przebiegami ale w 100% serwis ASO
to twoje upatrzone autko ładne ale ma dziwny przebieg jak na 2007 rok
sprawdx po VINie jego historie serwisową a jesli ma książkę to zadzwoń do serwisów i sprawdx czy tam bywało i przy jakich przebiegachprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Mazda 6 jest fajna, ale tylko w MPS. :szeroki_usmiech
Np. taka: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7423976"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PurchawaMazda 6 jest fajnaprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PurchawaMazda 6 jest fajna, ale tylko w MPS.
Zamieszczone przez GRUBEERAle nie robia kombi :!: :evil: :evil: :evil:
totalny OT - musimy kiedyś stanąc na kresce, zrozumiesz skąd się bierze 12,5/100 :diabelski_usmiech
w temacie - tak jak GRUBEER napisał przy w miarę świeżym roczniku powinienneś móc sprawdzić elektroniczny rejestr przebiegu (od killku lat Mazda nie ma papierowej książki serwisowej tylko takie coś) i przeglądów, jeśli nie ma w ogóle się nie zbliżaj do takiego auta :!:Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MisiekWAWno i jak Ciebie przeraża spalanie 12,5 litra przy 260KM to co Ci za różnica czy kombi czy sedanPozdrawiam Kuba vel GRUBEER.
Gejsza 6
Komentarz
-
Komentarz