Słyszałem komentarz- liczy się sztuka i może być nawet przepalona, ale sztuka to sztuka.
PAINT BALL
Zwiń
X
-
ja niestety odpadam pracujeByła 1.9 TDI AHF Elegance
190KM/395Nm
Jest A6C6 3.0TDI V6 Tiptronic
277KM/561Nm
Perfect Service by DGW
Komentarz
-
-
2pac, to jest kolejne starcie hehe 2 w mojej firmie i troche nas wciagnelo ostatnio byl Sesik + jego kumpel, Mozgi i Andrzej Z, ale bylismy na innej hali a tutaj jeszcze nie bylismy i nie ja to zalatwiam tylko kumpel z firmy tak jak poprzednie strzelanie ktore bylo super tylko hala nam nie podpasowala dlatego zmieniamy na wieksza na ile jest wynajeta nie wiem napewno na 500 kulek ta opcje sprawdzilismy juz i jest wystarczajaca zeby na czworaka zejsc z hali :P po zaje.......szczej zabawiePozdrawiam Kuba vel GRUBEER.
Gejsza 6
Komentarz
-
-
Byłem na tej hali nie wiem co wam przeszkadzało w poprzedniej ale na tej trzeba uważać bo jest ślisko no i niestety ale mimo wszystko jeśli nie macie swoich masek to te dostarczone przez organizatora parują strasznie. I nawet środki do szyb samochodowych nie wiele dają.PerfectService by DGW
Skoda Octavia 2FL Combi L&K 2.0 TDI BKD+
Skoda Octavia 1 Combi 1.9 TDI AHF
Skoda Fabia RS 1.9 TDI ASZ+
Komentarz
-
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Paintball fajna sprawa. Tylko uważajcie, żeby Was nie wciągnęło to hobby tak jak mnie jakiś czas temu . Zacząłem niewinnie od firmowego wypadu na pole gdzie strzelałem z wypożyczonego markera, a skończyłem z własnym takim:
Komentarz
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Zamieszczone przez GRUBEERmnie juz to wkreca . :twisted:
i strzelał ogniem pojedynczym. A wersja z poprzedniego posta wizualnie sporo się różni i ma wymienione bebechy umożliwiające strzelanie seriami z prędkością 15 kulek na sekundę. Fajny popłoch budzi wśród amatorów przyzwyczajonych do prostych markerów :diabelski_usmiech.
Komentarz
-
Ja niestety odpadam w tą sobotę ale spytam się kumpla czy będzie chciał grać (jeśli można oczy wiście :diabelski_usmiech )Best ET = 13.666
Skrome 2.0 tdi ~280KM/500Nm
PerfectService by DGW
http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=1233872
http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/1oson/
Komentarz
-
-
pascal, tam wlasnie bylismy pierwszy raz i bylo super bo pierwszy raz ale pozniej jak juz czlowiek osiadl i zacza rozmawiac z pozostalymi to hmmm doszlismy do wniosku ze fajnie super wszystko ale... hala troche mala a na pewno za ciemnaaa i sliska jak cholera ale bylo fajnie i jest napewno zajawka i to spora :twisted: :twisted: :twisted:Pozdrawiam Kuba vel GRUBEER.
Gejsza 6
Komentarz
-
-
Paintball - zajeb...ista zabawa. Polecam spróbować każdemu.
Niestety w ten weekend nie ma mnie w 100licy, zresztą jak zwykle, ale kiedyś na pewno sie dopiszę.
Ceny niestety mają niezłe (w porównaniu do tego co przywykłem, nie wiem jak gdzie indziej w W-ie), szczególnie wejście ze swoim sprzętem.
Ja czasami strzelam www.operacjapaintball.pl gdzie płacimy tylko 20 zł za każde 100 kulek, a sprzęt jest free. Tylko impreza 60 km od W-wy.
Mam tylko takie pytanka:
1. Czy można przyjść ze swoją maską? Bo całego sprzętu i tak nie mam (tyko marker i maskę), a przynieść część i płacić za całość mija się z celem.
2. Czy biorąc pakiet 500 kulek za 100 zł i nie wykorzystując ich można resztę zabrać ew. oddać w rozliczeniu (zbijając cenę)?obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD
Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl
Komentarz
-
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Zamieszczone przez GRUBEER_tm_, :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: wariat jestes :szeroki_usmiech ale nie tylko tippmany mozna tak modowac ???
Jego też tuningowałem, ale gdzieś mi wcięło zdjęcia (zostało tylko to powyżej).
Komentarz
-
Zamieszczone przez mamaj12Mam tylko takie pytanka:
1. Czy można przyjść ze swoją maską? Bo całego sprzętu i tak nie mam (tyko marker i maskę), a przynieść część i płacić za całość mija się z celem.
2. Czy biorąc pakiet 500 kulek za 100 zł i nie wykorzystując ich można resztę zabrać ew. oddać w rozliczeniu (zbijając cenę)?
#2 Oczywiscie ze mozesz reszte nie wystrzelana zabrac , raczej watpie zeby chcieli odkupic kulki ktore zostana .Pozdrawiam Kuba vel GRUBEER.
Gejsza 6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez GRUBEER#1. Jasne ze mozna ja tak mam ze maske mam swoja i nikt mi nic nie mowil bo niby czemu jesli idziesz z markerem to tez nie ma problemu odpada ci koszt kulek bo wtedy mozesz miec swoje (tansze)obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
Komentarz
-
-
_tm_, a jak z celnoscia tych tippmanow ???? bo my teraz bawilismy sie na tej hali Gampa i hmmmm wlasnie tippmanami i z ichcelnosca mozna by lo trafic kolesia co siedzial za winklem :twisted: ale one tez na pewn swoje przeszly a poznalismy bardzo fajnego kolesia u ktorego zreszta kupilem maske (nie naciagacz zaden tylko fachowo doradzal ) polecil nam cos takiego http://www.shootgames.sklepna5.pl/to...9/sp-vibe.html ze stwierdzeniem ze na razie w tym zakresie cenowym nie ma celniejszego markera, baaaa powiedzial jeszcze zeby sie tylko nie napalac a spokojnie szukac i czytac bo co chwila sa jakies nowosci nie mowie tu przedziale cenowym 2000pln za samego markera :P
[ Dodano: Wto 08 Gru, 09 00:02 ]
mamaj12, oj nie powiem ci trzeba by sie bylo zdzwonic i zapytac gdyz my jako ze bylismy tam pierwszy raz troche zestresowani/ podekscytowani nie zwracalismy na nic uwagi i nie interesowalo nas to gdyz mielismy tylko swoje maskiPozdrawiam Kuba vel GRUBEER.
Gejsza 6
Komentarz
-
-
Jeśli chodzi o celność do dużą rolę odgrywają kulki (aby były jak najbardziej kuliste), myślę, że _tm_ się ze mną zgodzi. Do tego dochodzi jeszcze dobra lufa.
Dlatego jak ja jeżdżę to nie kupuję najtańszych kulek (które też częściej potrafią się rozwalić w lufie).obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
Komentarz
-
Komentarz