myślę że w czasie występów Megadeth, Slayera, Anthraxa, Mastodona i Behemotha pójdzie na zakupy :szeroki_usmiech
no a mnie z kolei tylko Slayerek interesuje i chyba odpuszczam w związku z tym... za drogo (płyta wg. mnie odpada) :/
chyba że zza płota obejrzę :szeroki_usmiech
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
A 27 maja na bemowie zagra AC/DC :zabaup :yay: :jump: :busted: 1 :serduszka: :bow :zlosnik1: :hura :smokedevil normalnie najwspanialszy rok się szykuje można spokojnie czekać na koniec świata w 2012 :szeroki_usmiech
Panie, Panowie, odliczamy powoli :twisted:
Jakoś się spotkamy na jakiś chmiel mam nadzieję odpowiednio wcześniej?
Ja autem na pewno nie będę, ale wybrać miejsce na jakimś parkingu wcześniej można, jakiś widoczny znak w miejscu spotkania postawić...
Zakupy w Kerfurze i piknik....... to nie Chorzów ale może uda się stworzyć fajną atmosferę. Osobiście zamierzam zabrać aparat i zrobić foto - reportaż.
Plan festiwalu mam nadzieję znacie, a jak nie to poznacie:
<><><><>
Oooo jaki miły wątek, nie spodziewałem się tutaj metalofcóff
Oczywiście także idę.
Co do godzin i kolejności :
Anthrax jest bardziej na doczepkę (podobno ma śpiewać Belladonna), i są zdecydowanie "mniejszą" kapelą (sprzedaż płyt) niż Mastodon.
Kapele dostały tyle czasu ile mają na normalnych festiwalach, więc nawej naznamienitsi mają czas jak niemal każdy inny support, a gwiazda gra pełny set.
Te festiwale Sonisphere to jedna z części wielkiej światowej trasy Metallicy - World Magnetic Tour, więc wszystko jest ustawiane pod nich.
BTW jak się będziecie gdzieś ustawiać, to chętnie dołączę.
Morgoth
Rozsądni ludzie dostosowują się do świata, nierozsądni nieugięcie starają się dostosować świat do siebie.
G.B.Show
A jeśli chodzi o Mastodon to u gitarzysty Billa Kellihera zdiagnozowano zapalenie trzustki i grupa Mastodon nie pojawi się nie tylko w Warszawie, ale w ogóle w Europie.
kiedyś powiedziałem, że jak będzie Slayer w Warszawie i na niego nie pójdę, to znaczy, że będę starym dziadem - no to jestem :szeroki_usmiech
pierwszy, który odpuszczam, taki debiut
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
dobra panowie gdzie warto zaparkowac auto,
tak zeby bylo czym wrocic,
i jak dojechac zeby nie wpasc
w korek
Z obserwacji po AC/DC: szybkosc poruszania sie po Powstancow samochodem/autobusem wynosila 1-2 km/h. Przed koncertem jednak znacznie szybciej. Pieszo? Wiadomo, w zaleznosci od checi mozna osiagnac i 8 km/h nie biegnac.
Wiem tylko jak to wygladalo od strony Górczewskiej, bo tamtedy jechałem/szedłem. Tak wiec jesli ktos chce sobie godzinke lub dwie odstac to mozna zaparkowac gdziekolwiek na Powstancow, wcale nie ma jakiegos kosmosu z miejscami, nie wiem z reszta czy nie kierowali gdzies na jakis parking z tylu.
Jak ktos nie lubi stac w miejscu to polecam jednak znacznie dalej parkowac, np. gdzies przy Górczewskiej. Można na Tesco, przy Lidlu czy co tam jest. Potem zostaje okolo 20-30 minut spacerkiem i tak tez wiekszosc robi.
Nie wiem jak wyglądały dojazdy z innych stron. Ale dla porównania zadowy na 1/4 mili jak sie tam odbywaja to mozna je opuscic calkiem bez korkow w porownaniu z takim koncertem.
Komentarz