Pudzian vs Najman

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • vince123
    Elegance
    • 2009
    • 923

Zamieszczone przez pkacz
    Hobbystycznie prowadzę w różnych miejscach dyskusję o zastosowaniach sterydów i innych substancji zakazanych przez MKOl i płynących z tego faktu zagrożeniach.
    problem tkwi w tym ze dopalacze zakazane sa tylko przez MKOL..a przecietny kowalski moze posiadac je sobie 'w dawkach leczniczych' i stosowac ...nie moze nimi tylko handlowac..badania na wykrycie takich srodkow sa cholernie drogie wiec takiemu kowalskiemu wiele nie zrobia..
    Zamieszczone przez pkacz
    Hobbystycznie prowadzę w różnych miejscach dyskusję
    moglbys przyblizyc nieco temat :?: jako kto prowadzisz dyskusje :?: lekarz ,obserwator ....albo ktos inny :diabelski_usmiech :idea: :?:
    sprzedam do OI :

szyby cala lewa strona
    nadkole nowe LP
    kontakt PW

Komentarz

• pkacz
      Ambiente
      • 2008
      • 214
      • Octavia II (1Z3)
      • BKD 2.0 TDI 140 KM

Zamieszczone przez vince123
      Zamieszczone przez pkacz
      Hobbystycznie prowadzę w różnych miejscach dyskusję
      moglbys przyblizyc nieco temat :?: jako kto prowadzisz dyskusje :?: lekarz ,obserwator ....albo ktos inny :diabelski_usmiech :idea: :?:
      Zwykle są to rozmowy ze znajomymi lub dopiero co poznanymi ludźmi, którzy wiedząc lub dowiadując się gdzie pracuję, wyrażają nieprzemyślane, bezsensowne i pozbawione jakiegokolwiek podparcia merytorycznego uwagi na temat kulturystyki/kulturystów/sterydów/sportów siłowych. Póki co prowadzę je jako obserwator, choć jestem przekonany, że już za jakiś czas będę o sterydach mówił jako praktyk. Jednak nawet jako obserwator jestem dość blisko tego wszystkiego, gdyż pracuję w Muscular Development, jestem też tłumaczem dla zagranicznych gości na imprezach typu Puchar czy Mistrzostwa Polski w Kulturystyce. Mam sporo znajomych wśród miłośników żelaza od poziomu zwykłych ćwiczących po najlepszych polskich i nie tylko kulturystów stosujących sterydy oraz ich trenerów więc pewną wiedzę na ten temat posiadam.

Komentarz

• vince123
        Elegance
        • 2009
        • 923

Zamieszczone przez pkacz
        Póki co prowadzę je jako obserwator, choć jestem przekonany, że już za jakiś czas będę o sterydach mówił jako praktyk.
        planujesz zwiekszenie masy :?: :wink:
        Zamieszczone przez pkacz
        w Muscular Development, jestem też tłumaczem dla zagranicznych gości na imprezach typu Puchar czy Mistrzostwa Polski w Kulturystyce
        ciekawe zajecie 8) widzialem ze wspominales cos o arnoldzie...polecam ci lekturke o nim ; Arnold edukacja kulturysty (mam nadzieje ze nie zmienilem tytulu).. jakby co to wal na pw to przesle ci ja ,mam w pdf
        sprzedam do OI :

szyby cala lewa strona
        nadkole nowe LP
        kontakt PW

Komentarz

• pkacz
          Ambiente
          • 2008
          • 214
          • Octavia II (1Z3)
          • BKD 2.0 TDI 140 KM

Zamieszczone przez vince123
          Zamieszczone przez pkacz
          Póki co prowadzę je jako obserwator, choć jestem przekonany, że już za jakiś czas będę o sterydach mówił jako praktyk.
          planujesz zwiekszenie masy :?: :wink:

Raczej poprawę jakości masy. Samej masy nie brak - ważę 118, kg Tylko, że to chamska masówka - sporo tłuszczu. Z towarem natomiast wstrzymuję się, bo chcę go w pełni wykorzystać. Obecnie mam 4 lata stażu na siłowni, ale ciągle uczę się czegoś o swoim organizmie i czuję, że jeszcze nie w pełni wykorzystałem jego naturalny potencjał. Na sterydy przyjdzie czas...

Zamieszczone przez pkacz
          w Muscular Development, jestem też tłumaczem dla zagranicznych gości na imprezach typu Puchar czy Mistrzostwa Polski w Kulturystyce
          ciekawe zajecie 8) widzialem ze wspominales cos o arnoldzie...polecam ci lekturke o nim ; Arnold edukacja kulturysty (mam nadzieje ze nie zmienilem tytulu).. jakby co to wal na pw to przesle ci ja ,mam w pdf
          Mam, znam... Ciekawą wersję historii Arnolda znajdziesz w biografii Weiderów - "Brothers of Iron."

Komentarz

• vince123
            Elegance
            • 2009
            • 923

Zamieszczone przez pkacz
            Arnolda znajdziesz w biografii Weiderów - "Brothers of Iron."
            posiadasz w pdf ie jakies inne ciekawe ksiazki :?: :?: chodzi mi bardziej o tematy ktore sportowcy unikaja..
            sprzedam do OI :

szyby cala lewa strona
            nadkole nowe LP
            kontakt PW

Komentarz

• pkacz
              Ambiente
              • 2008
              • 214
              • Octavia II (1Z3)
              • BKD 2.0 TDI 140 KM

Tematy, których sportowcy unikają? "Anabolics 2009" Llewellyna jest do znalezienia na eMule... :lol:

Komentarz

Pracuję...