Gratki dla świeżo upieczonego TATY.
New Admin in da Town!
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez SporyWow :!: , jaki mulatWszystkiego najlepszego (i braku kolek) :wink:
Na tym zdjeciu ma chyba normalna cere.Załączone pliki"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
No i ja się dorwałam do komputera!
Wielkie dzięki wszystkim za gratulacje))
Nie muszę mówić jak jesteśmy szczęśliwi i jacy dumni z naszego Lolka. Czujemy się już wszyscy super no i szczęśliwi w domu cieszymy się sobą nazwajem !
Lolek jest super chopak (jasne, że po tacie) - daje sie wysypiać rodzicom i jest przecudownie rozkoszny !)
Załączone plikiGod's Wife.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PurchawkaLolek jest super chopak (jasne, że po tacie)
Zamieszczone przez Purchawka- daje sie wysypiać rodzicomale tego wam najbardziej zycze duzo snu
Purchawa, jak juz zacznie plakac to musisz Twardo spac Kasia cie nie obudzi bo ja bedzie serce bolalo ze sie nie wyspisz :twisted: :twisted: :twisted: Kasie tak majaPozdrawiam Kuba vel GRUBEER.
Gejsza 6
Komentarz
-
-
No ze mnie był urwis od pierwszych dni na tym świecie (moi rodzice przez 2 lata ani jednej nocy nie przespali) , a w ciąży spokojnego trybu życia nie prowadziłam, więc obawialiśmy się, że Lolek pójdzie po mamie.
Ale w 99,99% poszedł po tacie, co zresztą widać i z czego jesteśmy bardzo zadowoleni)))
God's Wife.
Komentarz
-
Komentarz