Szacior, gdyby coś było w Krakowie do obejrzenia, spowodowania wysyłki, jakieś części czy cóś inszego takiego to chętnie służę (oczywiście gratisową) pomocą. 8) A w ogóle to dawaj zdjęcia obojętnie jak wygląda no i relacja na bieżąco mile widziana. Tylko to już chyba w wątku nasze auta...
Gry planszowe itp
Zwiń
X
-
Gry planszowe itp
Ello
Grywacie w gry planszowe? Macie jakieś ulubione godne polecenia?
Ja ostatnio nie grywalem, ale córa już podrosła, spi spokojnie i zamierzam wznowić posiadówki przy stole. Ostatnio zagrywalismy sie w Cluedo
Lubię też wysilić umysł przy grach typu Trivial Pursuit.
Sylwka zamierzam spędzić ze znajomymi właśnie między innymi na graniu (i piciu) zastanawiam się co nowego kupić.
-
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Nie wiem czy ktoś pamięta gry planszowe firmy Encore: Bitwa na polach Pelennoru, Gwiezdny kupiec, Odkrywcy Nowych Światów, Wojna o Pierścień. To były fajne gry planszowe o całkiem sporym stopniu skomplikowania. Grałem w nie jakieś 20 lat temu, ale pamiętam do tej pory .
Komentarz
-
smer, Kości podciągamy pod itp
_tm_ jeszcze dodam to twojej listy Labirynt Śmierci, Bitwy Napoleońskie, choć wydawcy nie pomnę ( sprawdzę na strychu czy w pudle nie leżą.....) A do dziś trafia się runda w chińczyka.......
tom2212, eurobiznes... tez się grywało.
Czekam na dalsze propozycje gier. Cos współczesnego może?
Komentarz
-
-
Ja uwielbiam Monopoly oraz planszówke The Simpsons (dużo śmiechu jest podczas gry ponieważ większość zadań jest w stylu Simpsonów).Było, minęło:
RS Look @ 198KM/283Nm by Unitronic.
Komentarz
-
-
Magia i Miecz z wieloma dodatkami i BattleTech - to gry w które do tej pory czasami grywam.
Mój kuzyn prowadzi sklep min z takimi grami więc od czasu do czasu gram sobie w planszówkę.
W Niemczech robią targi gier planszowych, gdzie na dużej powierzchni można sobie pograć w różne gry. Gry wypożycza się, siada się na podłodze i się gra. Średnia wieku zwiedzających te targi to ok 40 lat .
Komentarz
-
-
temat jest co prawda o grach planszowych itp..dlatego tez...pomozcie mi rozwiazac zagadke ,zadal mi ja prof matematyki i nie moge jej rozgrysc :cry: a wiec:
mamy takie cyfry- 1 5 6 7
oraz podstawowe działania matematyczne: + - * /
jednej cyfry mozemy uzyc tylko jeden raz ,dzialania mozemy uzywac dowolna ilosc razy...
Wynik koncowy ma wyjsc 21 .... jesli ktos wpadnie na rozwiazanie prosze pisac :wink:sprzedam do OI :
szyby cala lewa strona
nadkole nowe LP
kontakt PW
Komentarz
-
-
u nas w rodzinie gra sie w kosci
no i lubiwe czasami zagrac w monopol...DIESEL KOPCI , DIESEL CZADZI , DIESEL NIGDY CIĘ NIE ZDRADZI... :-)
mala ewolucja BKD ->BMN 205KM/458Nm
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=26088
Komentarz
-
-
Ja ostatnio namiętnie grywam w Puerto Rico jak dla nas super gramy w 2, 3, 4 najczesciej 3 http://merlin.pl/Puerto-Rico-gra-eko...FQeQzAodtV5kMQŻycie jest piękne
...... tylko ludzie to ...
Komentarz
-
Komentarz