Jakie macie odczucia czy octavia jest raczej samochodem dla młodych (przed 40-tką)
czy dla osób w srednim wieku wiec dla nas :diabelski_usmiech
Ja odnoszę wrażenie, że Octavia jest idealnym samochodem dla ludzi w wieku ok. 30 lat posiadających małe dzieci. Z jednej strony przyzwoite silniki pozwalające dynamicznie się poruszać, z drugiej spore wymiary pozwalające bezstresowo zapakować rodzinę, a to wszystko za przystępną cenę . Starsi wybiorą coś bardziej eleganckiego, mniej praktycznego i droższego, a młodsi coś mniejszego i szybszego.
S3 SL 2.0 TSI DSG 4x4 [355KM@461Nm] 2018-... link
Alfa Romeo Stelvio AT8 Q4 [280KM@470Nm] 2018-... link
-------------------------------------------------------------------------
O3 RS 2.0 TSI DSG [313KM@439Nm] 2016-2018 link
O2 1.8 TSI DSG [237KM@345Nm] 2009-2014
O1 1.9 TDI [207KM@389Nm] 2004-2010
bardzo ciekawe opinie,myślałem że będą raczej w stylu - wygląd octavi jest zwyczajny
bez polotu,dla typowego starszego pana który ceni poręczność przyrządów a nie sportowy wygląd i ekstremalne przyspieszenia a TU :shock: że raczej dla młodych itd.....
Wyglada na to że Octavia jest samochodem dla wszystkich i dla młodych i dla "młodych trochę bardziej doświadczonych" :lol:
Ja odnoszę wrażenie, że Octavia jest idealnym samochodem dla ludzi w wieku ok. 30 lat posiadających małe dzieci. Z jednej strony przyzwoite silniki pozwalające dynamicznie się poruszać, z drugiej spore wymiary pozwalające bezstresowo zapakować rodzinę, a to wszystko za przystępną cenę . Starsi wybiorą coś bardziej eleganckiego, mniej praktycznego i droższego, a młodsi coś mniejszego i szybszego.
Po co ja to czytałem?
Teraz będę musiał znaleźć młodą żonę z małymi dziećmi :szeroki_usmiech
Komentarz