zaiste ze wszystkich nauk enologia jest najszlachetniejsza
"Bo widzisz... w piciu nie trunek jest najważniejszy, a towarzystwo" - Stach Japycz "Rancho"
Gdyby ktoś potrzebował podpiąć Vas'a w Łodzi to mogę pomóc tel. 600683962 lub PW (+serwis)
!!!MoTóR NiE UmIeRa NiGdY , MoTóR JeSt WiEcZnY !!!
Panie władzo, wiem ze przekroczyłem prędkość, ale porostu... lubię za==e==alać!!!
UNIDEN USER
"Bo widzisz... w piciu nie trunek jest najważniejszy, a towarzystwo" - Stach Japycz "Rancho"
Rozpoczynając akcję marketingową nawet nie przypuszczałem, że przyniesie ona tak niespodziewany efekt :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay:
Zacięta walka trwała do samego końca tj. do niedzieli godz. 00:00.
Oficjalny werdykt zostanie ogłoszony w czwartek lub piątek. Niezwłocznie WAS o tym poinformuję.
Moim celem było zdobycie wystarczajacej ilości głosów aby dzieci zwyciężyły w powiecie. Nagroda to wyjazd do JuryParku w Bałtowie.
Bałtowski Kompleks Turystyczny to park rozrywki z atrakcjami dla całej rodziny, m.in. Park Dinozaurów?, Park Miniatur i więcej. Zapraszamy!
Jednak dzięki zdobytej ilości głosów dzieci zwyciężyły w regionie radomskim a nawet mam powody przypuszczać, że również i w całym konkursie, który obejmował region: radomski, świętokrzyski i podkarpacki.
Nagrodą główną jest wycieczka do parku miniatur w Inwałdzie.
Odwiedź Park Świat Marzeń Inwałd i rozpocznijmy wspólnie niesamowitą przygodę. Poznaj bohaterów Legendarnych Opowieści!
Teoretycznie z ilością zdobytych głosów wygraliśmy w powiecie i w regionie uchar
Nie wiem jak do tego podejdzie organizator ale wg mnie dzieci powinny pojechać na obie wycieczki.
W imieniu dzieci, rodziców i swoim jeszcze raz serdeczne dzięki :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow
Komentarz