Ciekawe czy dealerzy też będą przerzucać zatopione, nowe auta z placów w inne rejony.
Jak kupic bezpiecznie auto, ktore jest w kredycie?
Zwiń
X
-
Kupujac Polskie produkty w polskich sklepach likwidujesz polskie bezrobocie .... Nie mow ze made in Poland to beee bo to tez twoja robota ..Tagi: Brak
-
Znalazlem sobie uzywke, ktora chcialbym kupic, na to auto jest zaciagniety kredyt, jest pewnie zastaw rejestrowy i przewlaszczenie.
Jak to dobrze rozegrac ze sprzedajacym coby nie okazalo sie, ze, sprzedajacy wzial kase, a bank zapierniczy mi auto zgodnie z prawem?Audi A7 3.0 TDI 313KM/653NM mocy dostarcza http://www.dynosoft.pl/ ;-)
-
Umawiasz sie ze sprzedającym w banku i kasą którą ty mu płacisz za samochód on od razu spłaca kredyt. Nastepnie bank daje ci zaświadczenia że taka to a taka kwota pieniędzy wpłyneła na rachunek baku. Jedziecie z tym do banku który zdejmuje zastaw z auta i sprawa jest czysta.Czarny Elegance
Komentarz
-
jesli na auto jest kredyt to pewnie ma wpisaną współwłasność z bankiem.
Najlepiej będzie zadzwonić do tego banku który to kredytuje i sie dowiedzieć a i tak pewnie konieczna będzie wizyta w celu podpisania umowy przez jakiegoś przedstawiciela
Komentarz
-
Sądzę, żeo d ręki w 1 dzień nie da się tego załatwić.zaiste ze wszystkich nauk enologia jest najszlachetniejsza
"Bo widzisz... w piciu nie trunek jest najważniejszy, a towarzystwo" - Stach Japycz "Rancho"
Komentarz
-
Raczej nie ma żadnej współwłasności. Z reguły (ja tak mam) daje się kartę pojazdu w depozyt do banku oraz cesję ubezpieczenia. Do kupienia takiego samochodu musisz uzyskać zgodę banku.
Komentarz

Komentarz