marlena,
na prostej uciekał,ale później już nie było tak łatwo :diabelski_usmiech
Po pierwsze na tych zakretach pewien czarny kredens z DSG na KCH...mnie przytrzymywał :szeroki_usmiech
a po drugie to jak bys nie był podpiety u mnie na hol :diabelski_usmiech
to wiesz gdzie bys został na tych Twoich zakretach :P
I zaciskam zęby - przecież to nie jest jakaś KIA CEE'D, przecież to jest Skoda - grupa FOLCWAGEN
Jak dobrze, że Kia to nie podgrupa jakiejś marki...
Z nowościami na rynku zawsze jest kłopot, i dotyka to większości marek, akurat Skoda jeśli chodzi o serwis jest na mizernym poziomie i wie to każdy, kto miał choć 3 różne auta w życiu
Pozostaje współczuć
Ps.
Pozdrawiam *
* Zadowolony z prawdziwego serwisu jak i auta marki Kia :lol: :wink:
no ale jak napisał już szkoda kia i hyundai to tak samo jak skoda i vw. Obie marki należą do jednej grupy - kia kierowane do młodych dynamicznych a hyundai do starszych i bardziej dzianych
rozbawiłeś mnie zoltar :lol: :lol:
brata proceed stoi już 2 miesiące w aso Kia i też nie mogą jakoś wszystkich potrzebnych elementów skompletować. A naprawa żadna blacharska ani lakiernicza tylko wewnątrz pojazdu.
rozbawiłeś mnie zoltar :lol: :lol:
brata proceed stoi już 2 miesiące w aso Kia i też nie mogą jakoś wszystkich potrzebnych elementów skompletować. A naprawa żadna blacharska ani lakiernicza tylko wewnątrz pojazdu.
Więc zmień serwis, albo nie kupuj nowości
Też czekałem na zbiorniczek płynu 2 miesiące, ale nie rozpaczam z tego powodu na każdym kroku i nie oczerniam w złości innych marek :lol:
Shado
Popatrz na cenniki, nie widzę tam nic co różni je kwotowo, Hyundai ma gorsze materiały, i to widać gołyk okiem, ale nie o tym temat
Porównywałem Cee'da i i30 i Hyundai wychodził drożej, ale miał też lepsze wyposażenie.
Dziś też patrzę w cennik i widzę:
Hyundai i30 1.6 l CRDi - Diesel (115 KM) COMFORT 69 700 zł
Kia cee'd COMFORT 1.6 CRDi VGT 115 KM 57 900
Wsiądź do I30, zobacz wnętrze, klapę i bagażnik w SW, ogólnie masakra :twisted:
Sytuacja podobna do promocji w VW, gdzie Jetta jest tańsza od Octavii i lepiej wyposażona
Temat rzeka
Dla mnie można zamknąć, dyskusja o Kia na forum Skody jest zbędna
kia i hyundai to to samo dziadostwo nie ma sensu nawet o nich wspominać miałem hyundaia coupe z 2006 roku kupiłem nówkę z salonu za 86 tys i tragedia non stop w serwisie na woli nie polecam nikomu lepiej hulajnoga się jeździ!!!!!!!
Komentarz