Poszukiwany ortopeda

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • jakimoto
    Drive
    • 2010
    • 54

Poszukiwany ortopeda

W 2.0 FSI wymiana jest co 180kkm lub, jeżeli się nie mylę, co 5 lat
    180 to trochę dużo - dla świętego spokoju można pewnie ten okres skrócić, ale nie znam praktyki - jak mam dopiero 35 kkm przebiegu w tym motorze
    W 1.6 FSI nie jest przewidziana wymiana łańcucha - chyba, że hałasuje lub się wyciągnął
  • Deo
    RS
    • 2009
    • 1729
    • Volkswagen
    • CRMB 2.0 TDI 150 KM

Poszukiwany ortopeda

Cześć,

W zeszłym tygodniu, moja luba miała wypadek na A4.
    Wprawdzie wyszła z niego bez większych obrażeń, ale cały czas narzeka na bóle pleców. Odwiedziliśmy SOR, gdzie lekarz poinformował ją, że to normalne oraz przepisał leki przeciwbólowe i rozluźniające mięśnie.
    Mimo to, chciałbym udać się z dziewczyną do dobrego specjalisty ortopedy na prywatną konsultację, aby mieć 100% pewność, że ten wypadek nie odbije się w przyszłości na jej zdrowiu.
    W związku z tym mam pytanie, czy znacie lub słyszeliście (i macie namiary) o godnym polecenia ortopedzie, który prowadzi prywatną praktykę na śląsku lub w małopolsce?

Ps. Clio którym jechała raczej pójdzie do kasacji :roll:
    Pozdrawiam,
    Grzesiek

Była: O2@MY07@BXE / O2FL@MY10@BXE
    Jest: O3@MY13@CHPA / B7@MY12@CFFB

Bartek "Dedon" 05.06.1988 - 07.08.2011[*]

Komentarz

• 66jedrek
      Drive
      • 2009
      • 87

Z własnego doświadczenia mogę polecić dr Waldemara Gołdę - przyjmuje w przychodni przy ul. Szwedzkiej i chyba przy Barskiej w Krakowie na prywatnej praktyce.
      Wyleczył mnie z poważnego złamania i muszę powiedzieć że dzięki niemu chodzę teraz normalnie. Leczył jeszcze parę osób z mojej rodziny i wszyscy byli bardzo zadowoleni z jego pomocy.
      Nie jestem pewien czy specjalizuje się w kręgosłupie, bo wiem że większość ludzi chodzi do niego ze schorzeniami stawów, ale to jest do dopytania w rejestracji.
      Dodatkowo, pracuje on w szpitalu ortopedycznym przy Modrzewiowej, gdzie może skierować w razie czego na rehabilitację.

Życzę szybkiego powrotu do zdrowia

Komentarz

• Deo
        RS
        • 2009
        • 1729
        • Volkswagen
        • CRMB 2.0 TDI 150 KM

Taki małe info dla osób ze śląska i okolic :wink:

Marcin Bociański
        lekarz ortopeda-traumatolog
        przyjmuje w przychodni Salubris w Zabrzu