Zmawianie/wybor wizytówek i problem..

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • w0wacik
    Classic
    • 2007
    • 22

Siemanko wszystkim forumowiczom! Zarejestrowałem się na tym forum z nadzieją na uzyskanie kilku wskazówek,porad i podpowiedzi! Liczę na to,że znajdą się osoby chętne pomóc i podpowiedzieć a także na nowe znajomości! Mieszkam wraz z dziewczyną w Arendonk(Belgia),a pracujemy w Holandii w Reusel! Od 31 grudnia 2009 roku jesteśmy właścicielami fantastycznej Octavii II po face liftingu. Choć czasu brakuje to lubię wędkować! Jestem zwolennikiem "gry w otwarte karty"...SCIEMNIANIU,KŁAMSTWU i WYKOŻYSTYWANIU mówię stanowczo NIE! Pozdrawiam serdecznie...Mariusz H.
    "Lepiej 5 minut później niz 50 lat za wcześnie"

Pozdrawiam

w0wacik
  • Superbman
    Ambiente
    • 2006
    • 208

Czesc,
    być może ktoś z Was jest w temacie i mi jakoś pomoże,bo trochę nie ogarniam tematu.

Otóż,potrzebuję zamowić wizytówki 500Sztuk,wszedlem sobie na allegro a tu cala masa oferta,a wszyscy w opisach rzucaja jakimis dzwinymi nazwami(cmyk nie cmyk itd) Dlatego też mam prośbę,czy ktoś moglby mnie wspomoc w temacie, potrzebuję zwykłe(to dopiero wersja robocza) kolorowe wizytówki.
    Wykonalem sobie projekt takowej w programie Business Card MX3,nie majac swiadomosci ,ze to nie takie latwe przerobic go by byl w .jpg,bo takowych rządzają wopisach aukcji.

W zwiazku z tym proszę także o pomoc,jakim programem najlepiej wykonac takową wizytowke,zebym mogl ja swobodnie,bez zadnych przeklaman zapisac w .jpg czy innym powszechnym formacie.

Pozdrawiam i z gory dzieki za pomoc.
    252/555

Komentarz

• Guguś
      L&K
      S_OCP Member
      • 2008
      • 1212

Superbman, polecam program Corel Draw

Witaj szkoło, żegnajcie kochane pieniążki.

Komentarz

• PAOLO ESCO
        RS
        • 2009
        • 6626
        • Volkswagen
        • CAYC 1.6 TDI CR 105 KM

Zamieszczone przez Guguś
        polecam program Corel Draw
        całkowicie się zgadzam....zrobisz w tym programie wszystko co chcesz....tylko trzeba troszke sie w nim orientować na początek polecam Corel Draw 9 pl.... dobra sprawdzona wersja :P
        PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy

Komentarz

• Sarrazin
          Ambiente
          • 2008
          • 151

Również polecam Corela, w firmie włąśnie w nim projektujemy wizytówki
          1.9 TDi ASV - seria, Φ 5,5l/100km

Komentarz

• Superbman
            Ambiente
            • 2006
            • 208

W zasadzie to chyba juz sobie poradzilem.Mozna zamknac.

Pozdrawiam i dziekuje za wypowiedzi.
            252/555

Komentarz

• dudek_t
              L&K
              • 2008
              • 1421

Zamieszczone przez Superbman
              W zasadzie to chyba juz sobie poradzilem.Mozna zamknac.

Pozdrawiam i dziekuje za wypowiedzi.
              Następnym razem jak będziesz potrzebował wizytówek to pisz do mnie śmiało. Często uda się bez kosztów

Tak jak napisali przedmówcy... Corel jest ok. Z tym że aby mieć pewność że nic się nie "posypie" plik należy przesyłać w formacie PDF.
              CMYK natomiast to określenie pełnokolorowego wydruku z czterech podstawowych kolorów. Ważne jak zapisujesz PDFa żeby wszystko było zapisane właśnie w CMYK-u a nie w RGB.

Jeśli chodzi o druki - walcie jak w dym

Komentarz

Pracuję...