Siemanko wszystkim forumowiczom! Zarejestrowałem się na tym forum z nadzieją na uzyskanie kilku wskazówek,porad i podpowiedzi! Liczę na to,że znajdą się osoby chętne pomóc i podpowiedzieć a także na nowe znajomości! Mieszkam wraz z dziewczyną w Arendonk(Belgia),a pracujemy w Holandii w Reusel! Od 31 grudnia 2009 roku jesteśmy właścicielami fantastycznej Octavii II po face liftingu. Choć czasu brakuje to lubię wędkować! Jestem zwolennikiem "gry w otwarte karty"...SCIEMNIANIU,KŁAMSTWU i WYKOŻYSTYWANIU mówię stanowczo NIE! Pozdrawiam serdecznie...Mariusz H.
Zmawianie/wybor wizytówek i problem..
Zwiń
X
-
Zmawianie/wybor wizytówek i problem..
Czesc,
być może ktoś z Was jest w temacie i mi jakoś pomoże,bo trochę nie ogarniam tematu.
Otóż,potrzebuję zamowić wizytówki 500Sztuk,wszedlem sobie na allegro a tu cala masa oferta,a wszyscy w opisach rzucaja jakimis dzwinymi nazwami(cmyk nie cmyk itd) Dlatego też mam prośbę,czy ktoś moglby mnie wspomoc w temacie, potrzebuję zwykłe(to dopiero wersja robocza) kolorowe wizytówki.
Wykonalem sobie projekt takowej w programie Business Card MX3,nie majac swiadomosci ,ze to nie takie latwe przerobic go by byl w .jpg,bo takowych rządzają wopisach aukcji.
W zwiazku z tym proszę także o pomoc,jakim programem najlepiej wykonac takową wizytowke,zebym mogl ja swobodnie,bez zadnych przeklaman zapisac w .jpg czy innym powszechnym formacie.
Pozdrawiam i z gory dzieki za pomoc.252/555
-
-
Zamieszczone przez SuperbmanW zasadzie to chyba juz sobie poradzilem.Mozna zamknac.
Pozdrawiam i dziekuje za wypowiedzi.
Tak jak napisali przedmówcy... Corel jest ok. Z tym że aby mieć pewność że nic się nie "posypie" plik należy przesyłać w formacie PDF.
CMYK natomiast to określenie pełnokolorowego wydruku z czterech podstawowych kolorów. Ważne jak zapisujesz PDFa żeby wszystko było zapisane właśnie w CMYK-u a nie w RGB.
Jeśli chodzi o druki - walcie jak w dym
Komentarz
-
Komentarz