Zamieszczone przez deviltomek
Oklejanie samochodu.
Zwiń
X
-
Ten napis Sund Park nie będzie się dobrze trzymał bo masz go na ruchomej szybie. Uszczelka o niego będzie haczyła
Myślałem o octavii jako o nośniku reklamy ale moim zdaniem musiałbyś pomalować lub usunąć listwy boczne bo czarne robią zły efekt :szeroki_usmiech.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez phonemanTen napis Sund Park nie będzie się dobrze trzymał bo masz go na ruchomej szybie. Uszczelka o niego będzie haczyła
Zamieszczone przez phonemanMyślałem o octavii jako o nośniku reklamy ale moim zdaniem musiałbyś pomalować lub usunąć listwy boczne bo czarne robią zły efekt :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
robert.dg, listwy przyklejone są na taśme dwu stronną czarną, ciągniesz i odklejone.
resztki tasmy usuwasz rozpuszczalnikiem NITRO lakieru nie ruszy a klej usuwa w moment
nie myślałeś o reklamie na tylnej szybie cośtakiego jak jest na autobusach, są takie drobne dziurki i od środka wszystko widać tylko żę cenowo pewnie drożej.
Jeśli chodzi o wycene twjego projektu to zależy czy bedziesz chciał fakture czy nie, cenowo bez faktury wyjdzie około 150-200zł
Komentarz
-
-
Ja miałem reklamę na seicento Van to tam nie był listew i nawet myjnie automatyczną wytrzymała.
Generalniezgucio, ma racje ja też uważam że z tyłu reklama lepiej działa. Bo jak za tobą ktoś stoi to ma czas na zapisanie np. numery telefonu..
Komentarz
-
-
robert.dg, pod tą listwą jest takie wgłębienie na całej długości listwy, jeźdze tak już 6 miesięcy nie moge sie zebrać żeby przykleić bo od kierowcy sama sie zaczęła odklejać
tu masz fotki http://moto.allegro.pl/item884201804...3r_anglik.html
Komentarz
-
-
robert.dg, Daj cenę to jak masz bardzo dobry stan i oryginalne to jestem zainteresowany.
Ale wiem z autopsji że oklejony bok niewiele daje, chyba że masz zamiar zostawiać auto w widocznym miejscu na mieście. :szeroki_usmiech.
Komentarz
-
-
Dokładnie tak jak mówi RALF, Do tego mogą ci nakleić na folie transportową , a autko okleisz sobie sam..
Komentarz
-
-
A nie myslałeś o magnesach? :P
Też nie długo będę walczył z tym tematem, więc napisz jak wyszło.BLUELIGHT.PL
ledy, zestawy i palniki xenonowe D2S, H1, H4, H7 .... 4k,5k,6k,8k,10k,12k
Komentarz
-
-
Skłodi, Miałem na samochodzie magnesy sprawdzały się w 100%. Ale maja wadę musisz mieć blachę bez przetłoczeń pod magnesem. A we współczesnym aucie zawsze się coś znajdzie wiec duża powierzchnia reklamowa odpada.
Komentarz
-
-
A co już przeszło?
Bo jak ja zobaczyłem ile oklejenie fajne furki to padłem, nawet i 3000zł :/BLUELIGHT.PL
ledy, zestawy i palniki xenonowe D2S, H1, H4, H7 .... 4k,5k,6k,8k,10k,12k
Komentarz
-
Komentarz