Tu się wam wypłacze....
.. w niedziele rano idę do mojej octy...zaparkowanej przed blokiem i co widzę :cry:
porysowany kluczykiem dość mocno cały lewy bok , tylną klapę i prawy tylny błotnik.
No poprostu zagotowało się we mnie ...nie będe tu cytował moich rannych epitetów podwórkowych.Zgłosiłem to dziś do pzu i odrazu dostałem kosztorys ale...
co z tego jak mi się serce kraje ...
POPROSTU BY TO SZLAK TRAFIŁ....
:cry: ..nie życzę naprawde nikomu tego doznania ...
FELICJAN
...1.6 BFQ SQ24 już jest..piękność i 191.000+ za nami
A ja tego nie rozumiem :roll: Jakby ktoś jeszcze komuś coś zrobił ale to ani dla zabawy ani z wrogości.... Ile razy widziałem jak typy kopały po koli po lusterkach od wewnątrz... Chyba sami aut nie maja i nie zdają sobie sprawy ile to kosztuje :evil:
Wyrazy wspolczucia ;/ ze swojej strony polecam parking strzeżony, kosztuje ale śpie spokojniej. kredzieży sie nie boje ale wlasnie takich debili tak ...
Kiedyś O1 1.8T , Później O2FL 1.6 Fabia II 1.9 TDi, teraz Rapid 1.2 TSI 110 km
Thundi, coś ten FF nie zadbał zbyt dobrze o ortografię (bul)
W zalewie Wiślanym pływał dziadek z babką,
Babka utonęła do góry kudłatką.
Oj nie żal mi babki jak tej jej kudłatki,
Bo bym sobie uszył pomponik do czapki!!!
ze swojej strony polecam parking strzeżony, kosztuje ale śpie spokojniej. kredzieży sie nie boje ale wlasnie takich debili tak ...
dokladnie tak samo uwazam,tylko trzeba sprawdzisc czy parking jest ubezpieczony i na jake ewentualnosci,wspolczuje,powinni robic jak w sredniowieczu za kradziez sie lapy obcinalo,jak by tak jednemu z drugim tak zrobic to reszta by tak nie robila. :evil:
Skoda Octavia II 1.9 TDI BJB 105/250 niestety juz nie ma(ale w pamieci pozozstanie
obecnie Skoda Octavia II 2.0 TDI 187 km i 390 Nm + banan na twarzy
i dlatego trzymam swoją Octavię na strzeżonym parkingu Nigdy nie stoi pob blokiem, nawet jeśli wiem ze za chwilę będę gdzieś jechał i tak odstawiam ja na strzeżony.
Tez mi się to przytrafiło pod koniec zeszłego roku, cały bok w czarnej perle przejechany kluczykiem...fajnie że niektórzy stawiają samochody na parkingach strzeżonych..u mnie trzeba dopisać sie do kolejki oczekujących (jedyny taki parking w okolicy) więc przez najbliższe pare lat jednak będzie stała pod blokiem moim bądź pare osiedli dalej jak nie ma nigdzie miejsca w okolicy..
więc przez najbliższe pare lat jednak będzie stała pod blokiem moim bądź pare osiedli dalej jak nie ma nigdzie miejsca w okolicy..
w takim razie proponuję stawianie auta na parkingach wzdłuż ulicy lub duzuch parkingach osiedlowych.
Na pewno odradzam stawianie samochodu np. wzdłuż alejki osiedlowej lub chodnika ze wzdlędu na dużo wieskze prawdopodobienstwo powstania własnie takich szkód. Na parking znajdującym się wzdłuż ulicy, lub na duży parking osiedlowy zreguły gówniażeria nie zagląda. Natomiast idąc chodnikiem dla "zabawy" rysuje zaparkowane wzdłuż niego auta
FELICJAN współczuję, jeśli gdzieś w okolicach metra Stokłosy (KEN) chciałbyś auto stawiać to mam dobrą miejscówkę
ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
A ja w wynajętym garażu. Różnica w cenie między parkingiem a garażem znikoma
Też o tym myslałem. Jest tylko jeden mały probelm. Właściciel garażu może ci w każdej chwili powiedzieć "do widzenia" i co wtedy? A miejsce na parkingu mam puki płacę i nikt mnie z niego nie wywali.
Komentarz