II Runda ProfiAuto DRIFT OPEN - 10-11.07.2010r. Tor Coloseum Motosport Toruń. Więcej na: www.drift-open.pl 8) może ocp się pojawi?
TRAGEDIA
Zwiń
X
-
tom2212 Znam ta drogę bardzo szybka w lecie długie proste a potem kończące się, ostrym zakrętem.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł"k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez phonemantom2212 Znam ta drogę bardzo szybka w lecie długie proste a potem kończące się, ostrym zakrętem
Oo, widzę że kolega z mojej okolicy ;-) Fajnie widzieć, że jest ktoś z łańcuckiego, kto czyta forum.
Ile prawdy tego nie wiem, ale podobno octavka miała 4x letnie i z tyłu prawie łyse.
Do domu dokupilismy nissana almere. W zestawie były zimówki. Na takim badziewiu jeszcze nigdy nie jeździłem. Nie wyobrażam sobie jak można jeździć na letnich w takie warunki jakie obecnie mamy na drogach podkarpacia.
Komentarz
-
-
ale pogniotło tą Octavię
Szkoda chłopaków. mieli całe życie przed sobą.
Wolniej Wolniej i jeszcze raz WolniejNie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...
DIAGNOSTYKA I ELEKTRONIKA SAMOCHODOWA
USŁUGI TRANSPORTOWE
TEL: 531-33-55-77
Komentarz
-
-
sabur, Ja nawet pisze na forum. Zaglądaj na spota.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł"k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
Znalezione na innym forum :?
Kod:Taka Polska rzeczywistość, wczoraj znajomy miał wypadek TIRem, na zakręcie gdzie była szklanka wpadła na niego bokiem skoda octavia... Uderzył w nią i uciekł do rowu aby nie uderzyć w kolejny samochód, oczywiście wina skody... Znajomy miał na tarczy 35km/h a skoda nie mniej jak 100km/h... Jechało nią 5 19latków wracali ponoć z próby na studniówke... 2 zginęło na miejscu, jeden w drodze do szpitala... Dzisiaj jeździłem przeładowywać TIRa to policjant mówił że miał z tyłu letnie opony do tego każda inna.. Wiedział jakie są warunki wiedział w jakim stanie ma auto(opony) a mimo to zapier****ł ponad setke po takiej drodze... I co o tym powiecie? Bo mi poprostu brak słów... Nie ukrywam że sam czasami przycisne troche ale w granicach rozsądku i zawsze jak jade sam a nie wioze 4 pasażerów...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piernikKod:Nie ukrywam że sam czasami przycisne troche [b]ale w granicach rozsądku[/b] i zawsze jak jade sam a nie wioze 4 pasażerów...
OII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rkbJak widze jak niektorzy daja ognia na zasniezonej drodze to niestety sami sie prosza, najgorzej ze ten z naprzeciwka moze jechac wolno a i tak nic mu to nie da ....
takich przykladów głupoty mnóstwo - w piątek tez późna godzina - autokar wyprzedzał mnie (o zgrozo - z ludźmi) - droga cała zawiana - a gościu ze 100 przy wyprzedzaniu - współczucia dla pasażerów - mam nadzieje że dojechali
pozdrawiam
WOLNIEJ PANOWIE - zima, zawiana droga lodu co nie miara - szkoda Octavek
gen. mam zasadę że pow. 80 nie jeźdzę zimą w takich warunkach jakie mamy
Komentarz
-
Komentarz