pozdro dla OI srebnej na rej. ELW.....obtrąbionej z czerwonego Yarisa na ul. Św Teresy pół godz temu gdzieś
Rezerwacje w Chorwacji
Zwiń
X
-
Rezerwacje w Chorwacji
Witam.
Właśnie powoli przymierzam się do wyjazdu na południe do Chorwacji i mam pytanie:
czy ktoś z Was rezerwował za pomocą stron www jakiś nocleg, dom apartament? Jeśli tak to jakie i czy godne polecenia?
ewentualnie czy ktoś ma godne polecenia miejscówki w Środkowej Dalmacji?
z góry dzięki za info
-
-
Byłem w Chorwacji około 7-8 razy. Nigdy nic nie rezerwowałem, zawsze znajdowałem fajne noclegi na miejscu. Szczerze mówiąc nie widzę innej możliwości - tylko w ten sposób możesz wybrać to co Ci naprawdę odpowiada i nic nie ryzykujesz.
PS. Nigdy nie zdarzyło mi się szukać mieszkania więcej niż przez 1.5 godziny, przeważnie drugie, trzecie podejście i można się rozpakowywać
Komentarz
-
-
Ja byłem już w tym pięknym kraju z 10 razy i tak - dopóki bez dzieci to kempingi i to oczywiście bez wcześniejszej rezerwacji. Ale ostatnie cztery razy to już maluchami i zawsze z rezerwacją (nie uśmiechało mi się szukać lokum na miejscu po podróży z dzieciakami). Z ciekawych linków gdzie można coś fajnego znaleźć (a przynajmniej mi się udało):
Chorwacja 1
Chorwacja 2
Z ich usług nigdy nie skorzystałem ale widziałem czasami ciekawe oferty (dotyczy wyspy Pag):
Pag
Tu masz bardzo bogate kompendium wiedzy o Chorwacji:
Forum Cro.pl
Jakby co to pytaj
Komentarz
-
Komentarz