Rezerwacje w Chorwacji

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • damianxxx
    Classic
    • 2010
    • 22

Rezerwacje w Chorwacji

pozdro dla OI srebnej na rej. ELW.....obtrąbionej z czerwonego Yarisa na ul. Św Teresy pół godz temu gdzieś
  • cool_torun
    Ambiente
    • 2008
    • 162

Rezerwacje w Chorwacji

Witam.
    Właśnie powoli przymierzam się do wyjazdu na południe do Chorwacji i mam pytanie:
    czy ktoś z Was rezerwował za pomocą stron www jakiś nocleg, dom apartament? Jeśli tak to jakie i czy godne polecenia?
    ewentualnie czy ktoś ma godne polecenia miejscówki w Środkowej Dalmacji?
    z góry dzięki za info

Komentarz

• dudek_t
      L&K
      • 2008
      • 1421

Byłem w Chorwacji około 7-8 razy. Nigdy nic nie rezerwowałem, zawsze znajdowałem fajne noclegi na miejscu. Szczerze mówiąc nie widzę innej możliwości - tylko w ten sposób możesz wybrać to co Ci naprawdę odpowiada i nic nie ryzykujesz.
      PS. Nigdy nie zdarzyło mi się szukać mieszkania więcej niż przez 1.5 godziny, przeważnie drugie, trzecie podejście i można się rozpakowywać

Komentarz

• piernik
        Elegance
        S_OCP Member
        • 2007
        • 975
        • Octavia II combi (1Z5)
        • BSE 1.6 MPI 102 KM

dudek_t, a w jakie okolice jeździłeś i w jakim okresie?

Komentarz

• mkz
          Ambiente
          • 2008
          • 138

Ja byłem już w tym pięknym kraju z 10 razy i tak - dopóki bez dzieci to kempingi i to oczywiście bez wcześniejszej rezerwacji. Ale ostatnie cztery razy to już maluchami i zawsze z rezerwacją (nie uśmiechało mi się szukać lokum na miejscu po podróży z dzieciakami). Z ciekawych linków gdzie można coś fajnego znaleźć (a przynajmniej mi się udało):
          Chorwacja 1
          Chorwacja 2
          Z ich usług nigdy nie skorzystałem ale widziałem czasami ciekawe oferty (dotyczy wyspy Pag):
          Pag
          Tu masz bardzo bogate kompendium wiedzy o Chorwacji:
          Forum Cro.pl
          Jakby co to pytaj

Komentarz

Pracuję...