Oferty noclegowe z całego kraju: noclegi na Kaszubach, mieszkania wczasowe i kwatery prywatne nad morzem, pensjonaty, tanie pokoje nad morzem, hotele w górach, noclegi nad morzem, domki letniskowe na Kaszubach i pensjonaty nad morzem oraz hotele nad morzem a także noclegi w górach, noclegi na Mazurach, pensjonaty w górach.
A miało być tak pięknie ...Niestety wczoraj tez mnie to dopadło,ok 11.30 na Pułkowej gość zapragnął skręcić z prawego skrajnego na lewy skrajny do skrętu w lewo :evil: .Wszystko oczywiście na linii świateł,tuż przed moją maską...Złota stoi w warsztacie na Powązkowskiej i czeka na rzeczoznawcę.Chciałbym podziękować za pomoc GRUBEEROWI,ANDRZEJOWI Z,WIELKIEMUBONGO oraz ALFEEMU za wsparcie psychiczne :cry:
jelinskiartur, Współczuje. Na szczęście nie wygląda to źle, choć autka szkoda :cry:
Myślę, że szybko się z tym uporają i znów będziesz mógł śmigać :kciukgora
jelinskiartur, szczerze mówiąc nie jest tak zle, współczuje i szybkiego blacharza jak i lakiernika
mam takie 2 pytania :
1. Mam np Skodę Tour z roku 2009 i wkładam do niej zderzak do RS dostaje dzwona i jaki zderzak dostaje nowy ? Taki jaki mi uszkodzili czy taki jak jest w danym modelu ?
2. Auto przed liftem rok przykładowo 1997 dostaje dzwona przodu który zrobiłem po FL na jakich częściach naprawiają szkodę ? Na po czy przed ?
jelinskiartur, Bedzie okiej ale tak jak mowilem jak cos to wiesz Telefonik, no i wywalcz nowy zdenio RSkowy :szeroki_usmiech a jak dzisiaj sie czujecie wszystko ok ze zdrowiem ??? jak Kuby kolano ???
Mam np Skodę Tour z roku 2009 i wkładam do niej zderzak do RS dostaje dzwona i jaki zderzak dostaje nowy ?
o ile dobrze zrozumiałem kolegę lukasz3112 to mają doprowadzić auto do stanu z przed zdarzenia .
Może ktoś słyszał jakieś opinie o firmie allcarservis na Powązkowskiej 24 ?
Bóg stworzył kobietę-piwo to wynagrodzenie za tą pomyłkę.
Skoda Octavia Combi 2001 AGR
Skoda Superb 2004 AWX
Skoda Octavia Combi RS 2010 CCZA
to może weź pogadaj z kimś z warsztatu żeby sprawdzili "delikatnie" tą drugą ewentualnie żeby "poprawili" jakiś zaczep, coby obydwie lampy były jednakowe :szeroki_usmiech
Przedewszystkim zadbaj aby lekarze odnotowali w histori choroby wszystko co związane z wypadkiem
siniaki, blizny, bóle głowy itp. (zazwyczaj robią to ogólnie piszą np ogólnie potłuczenia i siniaki co nie może być póżniej podstawą roszczenia)
wszystko pokrywa ubezpieczenie sprawcy dojazdy do szpitala na odwiedziny, zniszczone rzeczy
warto o to zadbać
pamietaj złota to rzecz nabyta a zdrowie jest tylko jedno
Komentarz