W dniu dzisiejszym o godzinie 13:20 pan z samochodu ciezarowego nie zauwazyl mnie pukajac delikatnie w tyl. reakcja byla taka ze wciągnął mnie pod siebie takie oto byly skutki.... jak to powiedział nie zauważył mnie
Szukam fotek superba combi koniecznie białego - znacie jakieś linki z góry dziekuje.......chyba bede musiał sie rozstać a moją niunią za nie dlugo wystawie ją na sprzedaż.....zakochalem sie w superbie combi........ ops:
ja siedziałem w zwykłym superb i zrobił na mnie nie małe wrazenie a co dopiero w kombi, tez kombi chodzi mi po głowie no chyba ze octa III która ma wejsc za około 3 lata
Utwierdzam sie w przekonaniu za to ze srebrny z tymi ilosciami chromowanych dodatkow i tej bryde wyglada beznajdziejnie. Widzialem kilka na zywo i wszystkie byly do bani. Naprawe w kolorze bialym wyglada duzo lepiej.
superb jest ladny biały, czarny lub srebrny. brązowego widziałem i był dla mnie taki nijaki. Kiedyś biały był bardzo niepopularny, bo był to kolor flotowy, teraz jest inaczej. Ciekawe jak będzie za pięć lat? Dla mnie jedyny kolor niezmiennie ładny i elegancki, a zarazem niepozorny to czarny. Choć to też akurat zależy od klasy auta, małe miejskie czarne są brzydkie, ale limuzyna od octavii wzwyż to przede wszystkim kolor czarny
tragedia, jak tak dalej pójdzie następny bedzie musiał być czerwony albo niebieski...
W sumie ja się tym nigdy nie przejmowałem, od dawna chciałem mieć biały samochód i tak też się stało, a obecna moda jedynie pomogła mi przekonać żonę - że to dobry wybór.
Chromowane dodatki są super w tym białym Superbie, nawet się zastanawiałem ile z tego dało by się przenieśc do Octavi :lol: , oczywiście nie wprost (chodzi jedynie o lokalizacje)
W sumie ja się tym nigdy nie przejmowałem, od dawna chciałem mieć biały samochód i tak też się stało, a obecna moda jedynie pomogła mi przekonać żonę - że to dobry wybór.
ja to w ogóle mam gdzieś czyjeś zdanie w tej kwestii tylko śmieszy mnie to babskie pieprzenie przy kupnie białego auta rok, dwa, trzy, sześć czy jedenaście lat temu :lol:
jak białą jeździł na przykład Berni, option czy ja, a ten kolor się w tym czasie nie zmienił ani na jotę :lol:
kupujcie czarne, elegancja, prestiż :idea:
biały jest do kitu :!:
Zamieszczone przez Purchawa
Brudza sie i bedziecie wygladac jak przedstawiciele handlowi! :P :szeroki_usmiech
otóż to :idea: :kciukgora :szeroki_usmiech
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Jezdzilem bialym z pakietem sport wlasnie na 18" i wygladalo to naprawde przyzwoicie. Kolo mnie na postoju taxi stoi rowniez bialy i rowniez wyglada fajnie. A dzis widzialem kolejnego srebrnego i stwierdzilem znow ze jest brzydki
Komentarz