wszystko zależy czy przy ostatnim przeglądzie czasem nie zmienili ci trybu z zmienookresowego(QG1) na stałookresowy(QG0 lub QG2) serwis ma taką możliwość
Maru 123 PRAWDOPODOBNIE sprzedaje auto
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Zamieszczone przez AdamBZamieszczone przez Maru 123prawdopodobnie moje auto będzie na sprzedaż :roll:
2.0 TDI elegance skóra xenon, 120kkm 2 właściciel , servisowany do 105kkm
na zawsze :?: :szeroki_usmiech
wyczuwam tu jakąś głębszą myśl... :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech
odpal to: http://otomoto.pl/
wyszukaj sobie octavię 1,9 i zobacz ilu ludzi się pozbywa :shock: :szeroki_usmiech
a tak na poważnie, to chyba normalne, że zaczyna sie większy wysyp BKD po 6 latach obecności w O2, nie sądzisz :?: hmm...saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_osbo Gwarancja bedzie Twoja blokadą do modów- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_osMaru 123, dobrze sie zastanów......bo Gwarancja bedzie Twoja blokadą do modów :evil: a z tego co widze to Ty raczej bez modów długo nie dasz rady.....
a to dlaczego niby :?: :!: :szeroki_usmiech
blokadę to możesz mieć ale w głowie raczej :szeroki_usmiech
jeździsz do nich jak osioł, przepłacasz za wszystko i nic z tego nie masz, ale... jeździsz :lol:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
:lol: Adam, a Ty na ile się związałeś ze swoim 1,9TDI :?:
na zawsze :?: :szeroki_usmiech
Maru 123, władowałeś w nią kupę kasy i pracy i nawet nie zdążyłeś się nią nacieszyć. Nie żal Ci tego?Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkoda
blokadę to możesz mieć ale w głowie raczej :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdamBZwiązku z tym że swoje auto kupiłem w salonie, zresztą jak Ty więc ono musi przejeździć u mnie przynajmniej około 140kkm, a u mnie to jest około 5 lat.
ale, to że Maru PRAWDOPODOBNIE sprzedaje, to w sumie mało ciekawe, IMO ciekawsze jest co PRAWDOPODOBNIE kupujesaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
wyczuwam tu jakąś głębszą myśl... :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech
[ Dodano: Czw 11 Lut, 10 08:57 ]
Zamieszczone przez szkodaIMO ciekawsze jest co PRAWDOPODOBNIE kupujeOctavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdamBCoś się chłopaki zaczynają pozbywać 2.0TDI
po 2,5 roku chyba można już sprzedać bez podejrzeń
a serio- chyba S2 kombi nadjezdża :szeroki_usmiechprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdamBBez komentarza zostawię tą myśl lepiej
(nie mówiąc o autach używanych, których osobiście nie zdarzyło mi się eksploatowac dłużej niż 2 lata)saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
szkoda, :szeroki_usmiech nie mam żadnej teorii spiskowej, jeszcze nie doszedłem do niej. :szeroki_usmiech
[ Dodano: Czw 11 Lut, 10 09:03 ]
Zamieszczone przez szkoda(nie mówiąc o autach używanych, których osobiście nie zdarzyło mi się eksploatowac dłużej niż 2 lata)
[ Dodano: Czw 11 Lut, 10 09:04 ]
moja też latem na sprzedaż :diabelski_usmiechOctavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdamBDo lata to zdanie jeszcze 20x zmienisz
AdamB, nie zmienie
żal będzie się rozstać z O2 (zwłaszcza, że już wszystko porobione :P ) ale decyzja podjęta- potrzebne koszty :evil:przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
A kto kupi jego samochód :?: Przecież widać od razu że samochód bity z każdej strony, nawet od środka :lol:
No, no ale ciekawi mnie cóż to za samochód skradł serce Maru 123 :diabelski_usmiechByło, minęło:
RS Look @ 198KM/283Nm by Unitronic.
Komentarz
-
Komentarz