pato.TDi, Nie jestem sam k
Koniec z duchami OCP.
Zwiń
X
-
.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
-
-
Zamieszczone przez phonemandaszek, Nie widziałem tej skody na zlotach
Po za tym nie znam z forum tej osoby bo nie pisze postów.
Zielona O1, nie kombi, na stalówkach bez kołpaka jakby coPerfectService by
Komentarz
-
-
-
miałem podobne zdarzenie co autor jak miałem jeszcze moją OI. gość ma wlepe, jedzie ze swoją panną widać, albo może nawet już i żoną i ja mu macham..a on jak na kretyna się patrzy na mnie z nią...mimo że widział wlepe OCP...co za barany mają te nalepki czasem.
Druga beka - zwalniam ostatnio na dwupasmówce, żeby zjechać z niej..i patrze wlepa OCP na nowej fabii, a w środku kieruje pan (raczej starszy) z wielopokoleniową rodzinką...60km/h na drodze gdzie jest dozwolone 110 km/h. dodam że fabia w kolorze białym.widać, że nie ogarniał fury :wink:
Komentarz
-
-
Koledzy a jak obtrąbiłby Was gość w srebnej fabii bez wlepek i zacząłby się do Was szczerzyć zza szyby :szeroki_usmiech to nie patrzylibyście jak na debila? - to w razie czego ja będę (srebrna fabia WB15...) :diabelski_usmiech
pozdrówkaMiała być Octavia 2 FL 1.8 TSI DSG
Jest Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 :diabelski_usmiech
Pozdrowienia
Gemini
Komentarz
-
-
phoneman, ma racje tez sie z tym spotkalem 2x ludzie patrza na ciebie jak na debila co ty chcesz.... rece opadaja .. a tak OT kolega kupil sobie vectre i weszlem na vectra club polska zobaczcie jakie tam trzeba spelniac wymgania .. http://forum.vectraklub.pl/index.php...c-klubowiczem/
podanie i 2 zdjecia to nic ! hehe
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez andriu21tgphoneman, ma racje tez sie z tym spotkalem 2x ludzie patrza na ciebie jak na debila co ty chcesz.... rece opadaja .. a tak OT kolega kupil sobie vectre i weszlem na vectra club polska zobaczcie jakie tam trzeba spelniac wymgania .. http://forum.vectraklub.pl/index.php...c-klubowiczem/
podanie i 2 zdjecia to nic ! hehe
Dla mnie takie dziwne "obostrzenia" to trochę bzdura. Zrobienie logo OCP w Corel-u na podstawie powiedzmy górnego baneru na stronie, czy zdjęcia innego auta to dla średnio zaawansowanej osoby jakaś godzinka roboty. Więc bez względu na to jakie ktoś wymyśli reguły jeśli taki delikwent się "uprze" to logo będzie miał i tyle. W końcu nikt nie będzie z tego powodu organizował grup szybkiego reagowania zrywających nielegalne wlepy ( nie liczę NFPNW :diabelski_usmiech ).
Podejrzewam, że 99% przypadków "duchów" to samochody sprzedane z wlepą i tyle. Czasami pewnie trafiają się nieuświadomieni członkowie rodziny, pan Henio z serwisu na jeździe próbnej itd. Tego się zwyczajnie "nie przeskoczy" i tyle...
Na pewno nie "kupuje" tego, że jak ktoś kiedyś napisał, ludzie biorą te wlepy dla zniżek na jakieś usługi itp ( no dobra tu jest Polska i tu się ... ... kombinuje; pewnie trafił się jeden czy dwóch takich ale to są jakieś pojedyncze promile )...
Jak ktoś zdobywa/kupuje/dostaje wlepę poprzez forum, lub na spocie to na pewno wie po co i raczej będzie potrafił odpowiednio zareagować na "otrąbienie" ( może nie za pierwszym razem, ale za którymś tam na pewno )... a reszta no cóż po prostu "lajf"...Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
Komentarz