bedzie Ci sie na niej skraplac woda, pozatym dochodzi Ci ponowne napełnienie klimy....
Nie rozumiem dlaczego mam ponownie napelniac klime skoro chce sie wpiac w sam tunel nawiewu a nie zamkniety obieg klimatyzacji.
Chodzi mi o takie cos jak napisal Laurin:
Zamieszczone przez laurin
Ja jakoś się wbiłem między parownikiem a mechanizmem rozdzielania powietrza.
Laurin, czy do wypalania tej dziurki demontowales kokpit czy tylko demontarz schowka wystarczy?
Co miales na mysli piszac od tylu kanalu?
Słuchajcie, nie wiem jak Was ale mnie powoli zaczyna wnerwiać.
Zaloguje się jakiś użytkownik tylko po to aby coś sprzedać a najczęściej auto :evil:
Na forum passata jeżeli Ktoś się zarejestruje to nie ma możliwości od tak Sobie wpaść i pierdzielnąć bąka, musi dokonać wszystkich formalności, przywitać się i napisać przynajmniej 50 postów :!:
Oczywiście nie ma możliwości nabijania postów, dodatkowo posta nie da rady tak poprostu wystawić i cieszyć się, że udało się wstawić jakiegoś tam wraka, post jest przyjęty do forum lecz czeka na opinię moderatora, czyli w przypadku ściemy lub nadużycia po prostu nie jest wyświetlany.
Ja poszedł bym dalej rejestracja powinna być płatna ( kwota do przedyskutowania) płatne SMS w tej kwocie powinna być wlepa a reszta na utrzymanie forum . Jak trzeba by zapłacić symboliczną kwotę to wiele przypadkowych osób zniknęło by z forum . Ciekawe co wy na to
Ja poszedł bym dalej rejestracja powinna być płatna ( kwota do przedyskutowania) płatne SMS w tej kwocie powinna być wlepa
no z tym to już przegięcie :| fakt znajdą się tacy co chcą tylko sprzedać auto lub coś innego ale nie odstraszajmy tych co naprawdę lubią lub wręcz kochają octavie takim sposobem :? moim zdaniem takie coś to bardzo mocna przegina . Tą sprawę na pewno można rozwiązać w inny sposób
Ja poszedł bym dalej rejestracja powinna być płatna
To przesada wtedy by się nikt nie rejestrował. Bo po co mam płacić za coś co jest za "drzwiami" a jak nie będzie nic ciekawego to lipa
Co do ilości postów żeby można było pisać w dziale giełda jestem jak najbardziej za. Minimum to jakieś 30 postów a na prośbę admin mógłby dać "pozwolenie" na napisanie posta w w/w dziale
imo mozliwosc handlowania powinna byc udostepniana albo od jakiegos okreslonego czasu od pierwszego logowania lub uzalezniona od liczby postow / rangi usera
Kiedyś O1 1.8T , Później O2FL 1.6 Fabia II 1.9 TDi, teraz Rapid 1.2 TSI 110 km
Ja poszedł bym dalej rejestracja powinna być płatna ( kwota do przedyskutowania) płatne SMS w tej kwocie powinna być wlepa a reszta na utrzymanie forum . Jak trzeba by zapłacić symboliczną kwotę to wiele przypadkowych osób zniknęło by z forum . Ciekawe co wy na to
przegięcie na maxa :evil: ,prawdziwi miłośnicy Octavii poprzez takie działanie odejdą a co to jest dla handlarza kilka złotych jak będzie miał szanse szybko auto tutaj sprzedać, na dodatek dostanie wlepę i naklei na samochód i jeszcze powie sprzedającemu, że auto jest od miłośników z forum OCP,
Guguś ma racje, powinno sie wprowadzić np. minimum 50 postów i może jeszcze jakiś okres czasu np. minimum miesiąc
ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Na forum passata jeżeli Ktoś się zarejestruje to nie ma możliwości od tak Sobie wpaść i pierdzielnąć bąka, musi dokonać wszystkich formalności, przywitać się i napisać przynajmniej 50 postów :!:
Jestem za , tylko trochę mniej postów o połowę
Nie pij za kierownicą. Stukniesz kogoś w zderzak i sobie rozlejesz jak pomogłem to daj punkcik sprzęgło od G 60
Ja myślę że od rangi Drive i już Classic ma okres przejściowy.
A co do płatności na forum seicento z podkarpacia zażądali ode mnie zapłaty na siłę i już mnie tam nie ma. A tu chętnie wpłacę na rozwój forum, wszystko zależy od podejścia. Na poczatku mam za darmo a jak chce coś więcej to sobie płacę.
A jeszcze jedno na pewnych topikach jest wyłączone zliczanie punktów branych do ustalenia rangi k
.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
a potem ma w d### .... wydaje mi sie ze allegro jest od takich spraw...
Ale i tak jest najczęściej, wstawia taki pacjent specjalnej troski temat a w nim link do portalu z ogłoszeniem.
Co do forum passata to jest 50 postów, lecz jeżeli posty zostały usunięte czy poleciały do kosza ( jednoznaczne ) to ilość się zmniejsza :szeroki_usmiech
Ja zdecydowanie bym pozostawił te 50 postów wysłanych z głową i potrzebami a nie na odpierdziel, tematy w giełdzie zanim wyskoczą trafiają do moderatora i gitara.
W pozostałych forach tematycznych może i to przyniosło by jakiś rezultat, a nie,
Koledzy znalazłem śrubkę, do czego ona służy....
Zablokowała mi się klapa, pomocy....
Szyberdach się otwiera, czy to ....
Zesrałem się, podpowiedzcie co mam dalej zrobić, jaki kupić kabelek.....
To i ja się wypowiem Octavi nie mam jedynie Toyote 8) a tato ma Renault .I jakoś na tamtych forach mimo,że jestem zarejestrowany jakoś sie nie udzielam.Tym bardziej nie płace składek, bo te fora mnie nie krecą.Tutaj panuje jakas inna atmosfera i lubie tu zaglądać.Opłaciłem składke bo nie lubie się "slizgać".Wszystko zależy od ludzi.
Co do ilości postów to moim zdaniem niedobry pomysł bo jak ktos ma pisać bzdury lub tylko "tak, nie, lub same minki w stylu :?: :!: :arrow: "To niech lepiej nic nie pisze.Moje zdanie to albo wprowadzić płatność za symboliczna 1zł do kwoty np.5tyś(osoby powyżej roku stażu gratis) i 2 zł powyzej.Oczywiście dla donatorów,.. itd. gratis.A w dziale komercyjne tylko dla donatorów.
No tylko powstaje pytanie kto nad tym będzie panować :twisted:
[ Dodano: Wto 16 Lut, 10 00:50 ]
I najważniejsze.Czytać giełdę powinni wszyscy nie ważne czy ktoś płaci ,czy nie bo to bedzie się mijać z celem.
shok, nie czytasz uważnie, nie ma możliwości nabijania postów.
Wszelkie tego typu posty są usuwane.
Każdy ma możliwość oglądania wszystkiego, nie ma możliwości pisania w niektórych działach i tyle.
Żadne opłaty, to nie jest dobre rozwiązanie, są jeszcze ludzie Którzy nie mają kont w banku, i co uważasz, że Ktoś będzie dymał na pocztę wpłacić 1PLN ??
Info ze strony paska po wpisaniu posta na giełdzie:
nie masz uprawnień do przeglądania tej strony. Może być kilka powód zaistniałej sytuacji:
1. Jeżeli jesteś nowym użytkownikiem, zapoznaj się z zasadami panującymi na forum - dowiesz się dlaczego ograniczyliśmy możliwość tworzenia nowych tematów przez nowych użytkowników.
2. Nie masz wystarczających uprawnień aby przeglądać tę stronę. Może próbujesz edytować nie swoją wiadomość, lub próbujesz użyć funkcji dostępnych tylko administratorowi?
3. Jeżeli próbujesz napisać wiadomość, administrator mógł zablokować Twoje konto, lub nie zostało ono jeszcze przez Ciebie aktywowane.
ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Guguś, jestem tego samego zdania co Ty Uważam, że aby móc dac ogloszenie w dziale sprzedam powinno sie być zarejesterowanym na forum przez okreslony czas np. od 6 m-cy oraz napisać min. 50 postów.
Opłaty za możliwość korzystania z forum uwazam za beznadziejny pomysł !! Forum jst po to żeby sobie pomagac i skupiać grupę ludzi zakręconych na danym punkcie. Kazda farma opłat za to będzie równoznacza z rozwaleniam forum i panującej na nim fajnej atmosfety. To juz czwiczyli na forum Saab Polska gdzie po wprowadzeniu opłat znikneło ponad połowę STALE UDZIELJĄCYCH sie członków i zostało raptem parę osób (wiem to od kumpla który na tym forum się udzielał), a chyba nie o to nam chodzi.
Wszystko w swoim czasie.
Narazie pracuje nad tym, ale napewno beda platne ogloszenia komercyjne.
I zgodnie z Waszymi postulatami wieksza moderacja forum gielda.
I napewno tez bedzie ograniczenie pisania postow przez nowozarejestrowane osoby.
Ale to jeszcze chwile potrwa, bo musze opracowac od strony technicznej jak to wszystko ogarnac.
"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść" STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz