Zamieszczone przez sesik
Jak ja bym wam zaczął pisać historyjki jakie się odbywają przy zakupie to brakłoby nam serwera
Udowodnia Ci ze naruszyles przepisy wyprzedzajac po prawej, wielokrotnie predkosc itd, na wyslance 
Sorry ale popracowałem troche w służbach mundurowych i wiem jak wygląda tam podejście do prawa - Prawo jest dla innych - to własnie jest Polska. W Austrii czy Niemczech dostaliby gigantyczny mandat oraz naganę, a w Polsce komendant ich rozgrzeszy i powie ze śpieszyli sie do interwencji i tyle

a dlaczego niby autor tego filmiku miałby być ukarany?? Przecież on chciał tylko udokumentować i być może zatrzymać ludzi którzy złamali prawo. A jak wiadomo z przepisów prawa, każdy obywatel który widzi, że ktoś łamie prawo MA OBOWIAZEK zareagować. No to kolega zareagował i nagrywał. A że żeby nagrać pirata trzeba jechac tak jak on, no cóż, to juz sama policja powinna to wiedzieć, bo przecież sama tak właśnie uzasadnia pościgi za "piratami" w nieoznakowanych samochodach bez jakiejkolwiek sygnalizacji

Tylko że wykroczenia popełnione na drodze przez policjanta czy strażnika miejskiego lub granicznego jet widoczne dużo mocnij niż zwykłego Kowalskiego.
szlag mnie po prostu trafia jak wmawia się ludziom jaka to ta predkość jest niebezpieczna, a samemu slużbówkami lub prywatnymi autami jedzie sie ile fabryka dała, bo mi nic nie grozi, przecież mam blachę więc koledzy wiedzą kto ja jestem :evil:
Mentalność tych ludzi jest z poprzedniego systemu i cały cas gro z nich mysli, że to ludzie są dla nich, a nie oni dla ludzi i że oni stoją ponad prawem
Komentarz