Szkoda ze kolega heretyk nie da się namówić na trzecią turę :cry: .ale rozumie go
Zamówiłem dzisiaj kabelek z opcją przesyłki gratis. Wyszło 92zł. Jak dojdzie to dam znać.
Możesz powiedzieć gdzie zamówiłeś?
Na DHGATE, ale kilka aukcji niżej znalazłem taką z darmową przesyłką do Polski. Z karty znajomego pociągnęło niecałe 30 dolarów co na złotówki dało 92zł.
Ponieważ jest 1 sztuka istnieje prawdopodobieństwo że cła nie policzą.
...MOC jest bogiem, PRĘDKOŚĆ nałogiem, NITRO podstawą, a JAZDA zabawą...
ps: taka mała informacja to auto jak widać ma zdjęte wszystkie drzwi więc portale piszące o kierowcy który wystawił głowę przez boczną szybę piszą bzdury bo tam nawet drzwi nie ma.
Ten kolo z busa to "TERRORYSTA pracujący dla al-kaidy" i pewnie mu zamach samobójczy nie wyszedł... :zlo:
Gdyby ktoś potrzebował podpiąć Vas'a w Łodzi to mogę pomóc tel. 600683962 lub PW (+serwis)
!!!MoTóR NiE UmIeRa NiGdY , MoTóR JeSt WiEcZnY !!!
Panie władzo, wiem ze przekroczyłem prędkość, ale porostu... lubię za==e==alać!!!
UNIDEN USER
ps: taka mała informacja to auto jak widać ma zdjęte wszystkie drzwi więc portale piszące o kierowcy który wystawił głowę przez boczną szybę piszą bzdury bo tam nawet drzwi nie ma.
Gwarantuje ci że to nie ASO (najbliższe ASO VW jest jakieś 20 km od tego miejsca - w centrum Gdańska) wiem to bo mieszkam w tej okolicy, a tam same warsztaty blacharskie są i pełno Panów Mieciów jeden blacharz drugi tynkarz trzeci malarz i tak właśnie między nimi furki się przemieszczają. Bo kto by lawet używał skoro jedzie. HEHE
ciekawe w jaki sposób chcą ustalić tożsamość tego kierowcy?
to już ich problem. :szeroki_usmiech
Tylko szkoda na to naszej kasy. Policja w liczbie dwóch będzie kilka dni latała po zakładach lakierniczych i szukała samochodu. Jak wytypuje ten pojazd to zaczną się poszukiwania kierowcy. Po prostu błazenada.
Koszt ich pracy z pewnością przerośnie kwotę wystawionego mandatu.
Koszt ich pracy z pewnością przerośnie kwotę wystawionego mandatu.
zapewne tak ale można spojrzeć na to z drugiej strony i dojść do wniosku że powoli następują era nieuchronności kary.
Zamieszczone przez ArturTDI
Ale to jest właśnie polska. zamiast się zajmować czymś innym
a czym innym mają się zajmować ? to też należy do ich obowiązków i chała im za to, że je wykonują.
Zamieszczone przez ArturTDI
taką pierdołą zajmowali.
skoro za taką pierdołę nie poniesie kary to potem zrobi większa pierdołę potem jeszcze większą itd. no bo w końcu nie ponosi kary to dlaczego ma tego nie robić ?
Komentarz