oczywiście znasz zasady BHP przy zabawia z jaśkami?
dobre noże kuchenne
Zwiń
X
-
dobre noże kuchenne
no cześć .
pewnie znajdzie się ktoś kto zna się troszkę na nożach kuchennych , takich troszkę lepszych ale znów nie za bardzo perwersyjnych po 300-400zł za sztukę i mógłby coś polecić :?:
jakiś komplet , ewentualnie na sztuki..O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
-
-
Gość
Komentarz
-
ale fiskars kuty czy zwykły :?: też słyszałem że za te pieniądze jest ok .
co prawda kuszą mnie takie jakieś japońskie ze 2 sztuki .. :?
zastanawiam się nad fiskarsem kutym , tylko że trochę obawiam się ostrzenia..
victorinoxy podobno sa troszkę przereklamowane i za drogie do swojej jakości..
[ Dodano: Pon 01 Mar, 10 16:28 ]
zapomniałem spytać , jak często ostrzycie noże fiskarsa ? i czy są to kute czy zwykłe :?:O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leszekmwco prawda kuszą mnie takie jakieś japońskie ze 2 sztuki ..
Zobacz: http://www.artjapan.pl/index.php?goto=artykuly/artykul6"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Witaj, nie wiem czy się już zdecydowałeś, ale z własnego "kuchennego" doświadczenia mogę polecić noże Hendi. Są to noże kute - pierwszy (nóż szefa) kupiłem ponad 2 lata temu w makro (~ 45 zł) jakiś czas później trochę mniejszy.
Do tej pory jestem zadowolony - moim zdaniem dobry stosunek ceny do wysokiej jakości.
Pozdrawiam
Komentarz
-
-
VICTORINOX to bardzo dobra firma jeśli chodzi o wyrób noży...używaja ich w masarniach i zakładach przetwórstwa min. w drugiej co do wielkości w Europie fabryce przetwórtwa mięsa pod Hanoverem... tylko jest jedna kwestia....TRZEBA WIEDZIEĆ JAK OSTRZYĆ TAKIE NOŻE...PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
Fiskars- zwykły ostrzyłem stalką po ok.trzech miesiącach codziennego używania.
Fiskars i Victorinox mają w ofercie ostrzarki do noży.
Cena domeny: do negocjacji. Oferta sprzedaży znajduje się w serwisie AfterMarket.pl, największej giełdzie domen internetowych w Polsce.
tu jest wybór noży http://www.allegro.pl/show_user_auct...49&gr_id=15977O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
zakupione jednak fiskarsy , zwykłe, chyba bardziej praktyczne ,chodzi o ostrzenie , i jeszcze sobie dobrałem parę pierdółek do kuchni z tej firmy . dziękuję za podpowiedzi.
shok, szczególne podziękowania dla Ciebie , słyszałem o tej ostrzałce ale nie wiedziałem za bardzo jak to się robi.. . niestety na tym podforum nie mogę dać Ci pomógł.O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leszekmwzakupione jednak fiskarsy , zwykłe, chyba bardziej praktyczne ,chodzi o ostrzenie , i jeszcze sobie dobrałem parę pierdółek do kuchni z tej firmy . dziękuję za podpowiedzi.
shok, szczególne podziękowania dla Ciebie , słyszałem o tej ostrzałce ale nie wiedziałem za bardzo jak to się robi.. . niestety na tym podforum nie mogę dać Ci pomógł.
Komentarz
-
-
Czytałem gdzieś na necie, że noże IKEA i fiskarsa są wykonane z tego samego materiału. Także raczej się skuszę na te co podałem + jakaś ostrzałka zapewne z tej firmy.
djczas, oglądałem i czytałem i o tych nożach, fajnie się zapowiadają tylko ta cena. Ale jak tak bardzo namawiasz to np. za trochę ponad miesiąc mam urodziny to możesz podesłać taki jeden w prezencie :diabelski_usmiech
Komentarz
-
Komentarz