Pytanie z FLASH'a

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • lu1227
    Classic
    • 2008
    • 31

Pytanie z FLASH'a

Też chciałem to kupić i zamienić ze swingiem, ale rozmawiałem z kolegą co zajmuje się car-audio (ma sklep i robi tzw "montaże") i on twierdzi, że to badziew jakich mało.

Psuje się i wogóle lepiej tego nie kupować. Jeżeli chodzi o tzw. "radia dedykowane" to polecał mi markę ZENEC (tylko, że drożej).
  • Hunter
    RS
    S_OCP Member
    • 2007
    • 1655

Pytanie z FLASH'a

Witam,
    właśnie jestem w trakcie robienia stronki we Flash'u i dojechałem do momentu, gdzie mam małą łamigłówkę.
    A teraz do sedna, o co chodzi.
    Robię stronę we Flash'u w programie Adobe Flash CS4 Professional ver. 10. Wszystko mam prawie gotowe, ale chciałem jeszcze na jednej z podstron umieścić kilka obrazków, pod którymi byłoby hiperłącze do pliku pdf. Po kliknięciu na ten obrazek chciałbym żeby następowało pobieranie tego pliku pdf na dysk osoby, która przegląda stronę. Żeby sposób działania był podobny do tego: http://www.mf.gov.pl/index.php?const=3&dzial=151&wysw=5
    Aby dokument PDF otwierał się w przeglądarce albo lepiej - wyskakuje komunikat do zapisania tego pliku PDF na swoim dysku.
    Również chciałbym zrobić, aby z innej strony po kliknięciu na obrazek, wskakiwała strona z galerią zdjęć.
    Jakoś brakuje mi takiej funkcji do użycia. Nie jest to tak oczywiste jak np. w HTML'u. Z tego co mi się wydaje jest to możliwe w Action Script i osadzając na scenie, ale coś nie bardzo mi to się udaje zrobić :?
    Proszę o pomoc.

Pozdrawiam
    Arek 'Hunter'
    ...nie ma to jak Octavia :drive:
    >>> STOP PIJANYM KIEROWCOM!!! <<<

Komentarz

Pracuję...