Doszła dziś paczka i do mnie.Niestety ja też nalezę do tych mniej zadowolonych klientów a nawet bardzo niezadowolonych. Myślałem za płace za towar pierwszej klasy bo jak by nie było pani Darmag zarabia na nas "kupę" kasy to powinna się przyłożyć a tym czasem nie dość że dywaniki są obszyta na przysłowiowe "odpierdol się" to jeszcze z tylnych dywaników zjebało mi logo OCP :diabelski_usmiech
MASAKRA
na tyłach logo nie było, bo nie było żadnej informacji w wiadomości, że ma być, ja nawet napisałam w wiadomości ze logo na przodach i Pan potwierdził, więc w tym przypadku to nie mój błąd
[ Dodano: Pon 30 Sie, 10 10:01 ]
Zamieszczone przez Andrzejek
Zamieszczone przez kowal88
Andrzejek, mam takie same jak ty, tylko że u mnie jest więcej "szpar" na obszyciu...
Na zdjeciu tego nie widac ale tych 'szpar' jest duzo wiecej, wlasciwie to tylko jeden maly dywanik jest w miare dobrze obszyty. Dodam jeszcze ze po wlozeniu do samochodu okazalo sie ze tyl nie jest zupelnie dopasowany.
Zamieszczone przez Arek
Myślałem za płace za towar pierwszej klasy
Chyba okazalo sie ze jaka cena taki towar...
Czy Pani darmag moze wypowiedziec sie co do jakosci oferowanego przez siebie towaru?....czy to juz niemozliwe?
materiał jest dość gruby, dlatego ciężko jest pokryć kolorywymi nićmi zwłaszcza na zakrętach, one są nawet na taśmie szyte, zeby pokrycie było jak najlepsze, ale inaczej się nie da tego zrobić
[ Dodano: Pon 30 Sie, 10 10:03 ]
Zamieszczone przez MikeWRC
Zamieszczone przez Samiec
Nie jest haftowany czy jak ?
Nie jest. Chyba jako pierwszy wrzuciłem pytanie do Darmag, czy aby nie powinien być hafotwany, ale od tamej pory nie napisała nic na forum. I pewnie już nic nie napisze...
napisałam już kiedyś na forum, ze to nie haft, tylko flock, nie lekceważe moich klientów i odpisuje na zapytania
Komentarz