Znajomy poszukuje auta do 30tys zł.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • tomalla
    Drive
    • 2010
    • 50

wszystkie 6 pasów w obu kierunkach w okolicach ŻiW przy 17-stycznia są :klnie: na maksa! tam się samochodem osobowym nie da jeździć, a we wczorajszej Rzeczpospolitej napisali, że zamknąć mają te skrzyżowanie :shock:

Dziś przecież od Orlenu (tam jak się z Poleczki zjeżdża) do 17-stycznia jechałem 40 minut :zastrzelic :zastrzelic
  • lukasz3112
    RS
    • 2008
    • 3607

Piszę tutaj bo nie chcę zaśmiecać innych wątków.
    Szwagier szuka auta do 30tys zł. Najlepiej kombi. Auto typu Octavia Combi, Mondeo, Laguna, Vectra. Coś większego musi być bo rodzina się powiększa.
    Macie może jakieś godne polecenia? Bo znaleźć dobre auto w chwili obecnej to naprawdę trzeba mieć duże szczęście.
    Będę wdzięczny za pomoc
    Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3

Komentarz

• Emil
      L&K
      S_OCP Member
      • 2005
      • 1092

Ja bym polecał Passata 1,9 tdi z rocznika 2003 - 2004 . Najlepiej zrobić wycieczkę do niemiec , wtedy myślę ze spokojnie w roczniku 2004 można coś sensownego znaleźć.
      BMW E46 320d by MT 184PS@406Nm
      CR-V 2,2 i-ctdi
      Perfectservice by Dobrygrześwawa

Komentarz

• RALF
        Elegance
        • 2008
        • 974

ja mam swojego klementa do sprzedania, plasma też sprzedaje swoje auto... jest tego troche na forum do sprzedania

Komentarz

• blackrs
          RS
          • 2008
          • 4829
          • Superb II combi (3T5)
          • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

golega sprzedaje fajnego opla signum zamieszczałem ogloszenie w giełdzie naprawde godne polecenia fajne auto
          BYŁA o1 rs
          BYŁA o2 1.6
          JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG

Komentarz

• lukasz3112
            RS
            • 2008
            • 3607

blackrs, przekazałem już info.
            RALF, jak Octavia to tylko Combi
            Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3

Komentarz

• blackrs
              RS
              • 2008
              • 4829
              • Superb II combi (3T5)
              • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

ok jak cos dawaj znać naparwde fajne autko jakby kombi i super wyposarzone
              BYŁA o1 rs
              BYŁA o2 1.6
              JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG

Komentarz

• elemenateur
                Elegance
                • 2007
                • 803

Ja bym polecał Passata 1,9 tdi z rocznika 2003 - 2004 . Najlepiej zrobić wycieczkę do niemiec , wtedy myślę ze spokojnie w roczniku 2004 można coś sensownego znaleźć.

spokojnie to nie, a już na pewno nie 130 koni z 2004 roku z sensowną historią i przebiegiem oraz dobrym wyposażeniem

28tyś wyszedł mnie pasztet dla mojego taty, silnik 130koni avf, z pełną historią na wyposażeniu skóra z fotelami recaro, biksenon i wszystko co wlezie poza navi na której mi nie zależało.

2001 grudzień.

30 tyś za takiego paszteta z 2004 to tylko od turka i tylko skręconego tajrabsami chyba

Komentarz

Pracuję...