My zamierzamy zamówić http://www.tako.net.pl/index.php?act...arch_pk&kat=79 oglądaliśmy na żywo i jakoś lepszego w podobnej cenie nie daliśmy rady wyszukać.
Wybór wózeczka: Chicco albo Mutsy?
Zwiń
X
-
kupiliśmy z żoną Maxi Cosi Mura 4 - 4 kołowiec, koła pompowane. Jest to super wózek w prowadzeniu i manewrowaniu. Jedzie super niezależnie od terenu. Ma blokadę skręcania przednich kół co na wertepach jest idealnym rozwiązaniem. Składanie jest bajecznie proste i szybkie, a wózek zmniejsza się tak że do bagażnika mieści nam się wózek, gondola i zostaje kupa miejsca na walizki i inne duperele. Naprawdę 2 ruchami skłądasz wózek. Ma minus - jest super pod warunkiem, że masz windę do mieszkania, bo nie jest lekki. My mamy windę z garażu podziemnego więc jest OK, ale jakby trzeba było zapylać na 4 piętro to bym się zastanawiał, bo moja by sobie musiała robić kanapki na drogę i zakładac obozy przejsciowe między piętrami. Poza tym jest regulowana wysokość/długość rączki, ale jakby była łamana to byłby ideał. Załaciłem 2,5k za wózek+gondola+spacerówka+cabrio fix. Montaż elementów na ramie wózka jest bajecznie prosty i szybki - po nabraniu wprawy.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mechollCzy coś nie tak z tą firmą, bo jakoś tak tajemniczo brzmi Twoja dopiska ? Nad x-landerem też się zastanawiamy jak coś to pisać swoje za i przeciw
Komentarz
-
-
Osobiscie polecam spacerowke ta moja niunia w takiej smiga rewelkahttp://www.x-lander.pl/xt A gonolka te z X-Landera ale nie moge znalesc modelu naprawde dobre wozki nic sie nie psuje tylko trzeba miec pompke do kol przy sobie ktora oczywiscie jest dodana do kupna bo lubi zejsc powietrze.
Komentarz
-
-
arturo_o, A jaki masz kolor :?:.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł"k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Adam204zastanawia mnie jedna rzecz w moim Jumper X mianowicie jak napompować przednie koła bo zwykła pompką rowerową nie da rady i tak samo nie da rady nożna samochodową
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez cysterniarzo u mnie w przednich kołach są takie wygięte w 90* tak że nie trzeba się męczyć pompką między szprychami bo podejście jest od lica koła. Z tyłu są normalne proste ale tam w miarę jest podejście.
Komentarz
-
-
Polecam X-Landera niezawodny zwrotny , dobrze wykonany tak jak pisali koledzy wyżej.
Co najważniejsze pompowane koła co na polskie realia naprawdę ułatwia życie czego niezauważyłem w niektórych wózkach zachodnich renomowanych marek.[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
-
Z żonką jesteśmy na etapie wyboru wózka i wahamy się pomiędzy X-Landerem XA a Coletto Mateo. Za tym pierwszym przemawia łatwość prowadzenia ale zniechęca waga. Drugi za to ma obracaną spacerówkę co może być przydatne w sytuacji gdy dziecko narażone jest na podmuchy wiatru/deszcz ale przednie kółka nie są pompowane, za to wagowo wypada zdecydowanie lepiej.
Cenowo wypadają podobnie.
Macie jakieś doświadczenia z Coletto Mateo?? Bo co do X-Landera to można spotkać się z wieloma opiniami w większości pozytywnymi.
Komentarz
-
Komentarz