Zamieszczone przez szkoda
Fiatowsko-oplowski 1,3CDTI opinie
Zwiń
X
-
Fiatowsko-oplowski 1,3CDTI opinie
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEMTagi: Brak
-
-
Witam.Kolega ma takie coś firmowe.Ok rok jazdy +\- 100tys km. Tylko standardowe przeglądy.6 biegów na wielki plus.Miałem okazje tym pojeździć i powiem całkiem "fajnie" jak na 1.3 motor.Tylko trzeba go dość wysoko trzymać żeby utrzymać jako taką elastyczność.Spalanie nie wiem jakie ma bo mówi,że go to nie interesuje.Leje,płaci kartą i na tym koniec.
W sumie mówił,że lepiej jak 1.4 Tdi w fabii.
Jak na taką krótką jazde jaką miałem możliwość wykonać twierdze ,że jak ktos nie szuka wyścigówki to może byc.Tylko co bedzię sie działo powyżej 200tyś cieżko powiedzieć.
Komentarz
-
-
Ja mam 1.3MJ ale 69KM wiec inna bajka. W budzie wielkosci Pandy jedzie to cienko (IHMO slabiej niz seryjna OI 90KM, wzgledem mojego BKD to jest dla mnie dramat :diabelski_usmiech ) , pali 4,5-5,5l a wiec podobnie.
Oleju cos tam wciaga, ale malo.
Silnik OK, ale moja skrzynia biegow jest od poczatku zrabana albo przez fabryke, ale przez kretyna ktory jezdzil tym autem przez pierwsze 35kkm. Zrobilem tym 11kkm w 3 miesiace.
Gdzies czytalem ze do 150kkm nie bedzie problemow, potem roznie to bywa.
Komentarz
-
Komentarz