proficy machine edition - poszukuje

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • twierdzenie
    Classic
    • 2011
    • 5

Kończmy to bo rzeczywiście nic z tego nie wynika. Miało być o mobbingu a nie o zarobkach.

Lukas81 - zwracam tylko uwagę na np. co świadczy, że podawałem przykład a nie, że tyle zarabiam. Chodziło mi o zasadę, że zanim się spotkam z rekruterem to się upewniam, że dogadamy się finansowo.
  • casp
    Classic
    • 2010
    • 16

witam,
    posiada ktos program narzedziowy do fanuc'a? potrzebuje na dzisiaj!! astor daje licencje na 30 dniowa wersje testowa, niech ktos udostepni na ftp/rapid/cokolwiek, plis

pozdrawiam
    Ł

Komentarz

• Angel
      Rider
      • 2008
      • 503
      • Octavia III combi (5E5)
      • CFHC 2.0 TDI CR 140 KM
      • CKFC 2.0 TDI CR 150 KM

Te programy są strasznie drogie. Więc wątpię by ktoś od tak udostępnił. Cofnij datę w kompie
      Skoda Octavia Combi 2012 elegance 2.0 TDi 140 KM 320Nm

Komentarz

• dylan80
        Rider
        • 2009
        • 625

gdzieś kiedyś miałem Mastercama X, ale ja go raczej pod heidenhaina używałem , ale i tak wszystko zależy od postprocesora, jaki użyjesz......jak znajdziesz fanucowski, to ci pójdzie..
        z tym , że wiem, ze o ile o programy nie trudno, to ze znalezieniem postprocesorów to już jest problem niemały, wręcz prawie niemożliwe.... jak go znajde, po na PW dam cynka

Angel ma racje.... ceny takiego oprogramowania to cena niejednej octy z wypasem, a kto wie, ceny nawet do nowych aut dobijają....

Komentarz

• Angel
          Rider
          • 2008
          • 503
          • Octavia III combi (5E5)
          • CFHC 2.0 TDI CR 140 KM
          • CKFC 2.0 TDI CR 150 KM

Pracowałem w Toyocie gdzie mieliśmy roboty fanuc-a to wiem ile to koszciło.
          Skoda Octavia Combi 2012 elegance 2.0 TDi 140 KM 320Nm

Komentarz

• casp
            Classic
            • 2010
            • 16

już dostałem. Panowie, nie chciałem wersji pełnej z "lewym" kluczem tylko wersje trial 4dni. Taka wersje można otrzymać od dostawców fanuca wiec chyba nic nielegalnego :-)

dzieki za zainteresowania
            pozdrawiam
            Ł

Komentarz

Pracuję...