rozumie , wymieniam, pytanie następne .oryginałczy zamiennik ..?
baby nie potrafia jezdzic!!!!!!!!!
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
baby nie potrafia jezdzic!!!!!!!!!
i to jest regula((
dzisiaj wracam po ciezkim dniu w szkole(4 kolokwia)
spogladam na moja niunie kontem oka i co widze
drzwi od pasazera mocno wgniecione :x :x
no myslalem ze mnie kurwica wazmie!!!!!! :evil: :evil: :evil:
szczegolnie ze drzwi od kierowcy zalatwila siostra pol roku wczesniej!!!!!
wpadam do domu i mama oznajmia mi ze zakrecala z V= 2km/h i wjechaw w nia sasiad
kurwa myslalem ze zalicze zgon matka slepa czy co
a sasiad tez kretyn widzi ze auto zakreca to zamiast sie zatrzymac jedzie dalej(bez swiatel)
i tera bede mial drzwi wymieniane i na 99% inny kolor(tak jak drzi od kierowcy) autko bedzie wygladalo jak by z jakiegos karambolu wyszlo :x :x
coraz czesciej zastanawiam sie czy nie sprzedac auta bo poprostu szkoda jej
tylko ja dbam o nia a innym to wisi
przezuce sie na jakiegos 20letniego grata mocno bitego
ide do baru upic sie bo nerwy mam w strzepach :evil: :evil: :x
-
-
chester121, nie łam sie .. z tego co napisales to sasiada nalicz na nowe drzwi z ASO i malowanie w ASO... bez jaj skoro wjechal w Twoja mame nie z jej winy to odrazu niech z becelu wyskakuje...nie popuszczaj.. a co do bab ostatnio moim pożeraczem szos skakałem po muldach bo mi jakas pi*** w seicento wymusiła i musiałem uciekac.. a przeciwiensto tej reguly to moja siostra ktora jeździ zaje*** .. poprostu zalamuje sie jak z nia jade.. totalna kontrola nad autem zero cisnien zero stresu i do tego jezdzi lepiej niz nie jeden "prawdziwy facet" ... :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
wina lezy po obu stronach
wiec watpie ze policja by przyznala mi jego OC
ale to juz nie chodzi o kase
tylko o to ze auto bedzie mialo inny kolor drzwi ja mam perle i nie tak latwo jest
pomalowac drzwi zeby nie bylo widac
nawet w ASO poweidzieli ze bedzie widoczne((((((((((((
mam juz pare % we krwi i mysle sobie ze przy takim nasileni stuczek
to poczekam jeszcze rok lub dwa i jesli auto sie nie rozsypie to pomaluje je cale :evil:
poprostu zal dupe sciska jak patrze na nich jak niszcza moja niunie
Komentarz
-
-
Wiem jaki to boli,współczuje :-( Najpierw ktos pojechał mi gwożdziem po całej długosci auta,potem pod makro jakas kobieta zagieła mi dzwi no i teraz niedawno mama delikatnie skasowała mi przód,naszczescie kolor sie az tak bardzo nieruzni.-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
wlasnie przed chwilka ogladalem to z bliska i neistety cale drwi do wymiany
wypukac raczej sie nie da bo oberwaly przy zawiasach((
zastanawiam sie czy jak bym kupil drzwi uzywane tego koloru to czy by sie roznilo
bardziej niz po malowaniu???
dodatkowo dzisiaj sie dowiedzialem ze moja almerka idzie na smietnik bo silnik zamarzl i wszystko sie pogielo w srodku i popekaly rozne reczy
takze za auto dadza mi jakies 6-7tys zl
same nieszczescia :x :x :x :evil: :evil: :evil:
Komentarz
-
-
Gość
Zbyt emocjonalnie podchodzisz do sprawy, to tylko auto.
Powinienes być zadowolony że sąsiad nie pył pijany, ze nie jechał 100 na godzine wjerzdźając w twoją staruszkę i że ona nie leży teraz pod respiratorem.
Wiem cos o tym.
A rysę na honorze sobie wyklepiesz u dobrego lakiernika.
Pozdro
Komentarz
-
Powinienes być zadowolony że sąsiad nie pył pijany, ze nie jechał 100 na godzine wjerzdźając w twoją staruszkę i że ona nie leży teraz pod respiratorem
Komentarz
-
-
chester121, A to przed zima nie sprawdzaliscie plynu w chlodnicy :?: Przeciez to jest podstawa :!:
Skoda nie ma lakierow perlowych. A srebrny jest lakierem metalizowanym. Nie wiem jak to Ci ostatnio malowali, ale ja jakos miedzy drzwiami a blotnikiem nie widze roznicy, a jeden z tych elementow byl wymieniony :wink:
Komentarz
-
-
na 99% mam perle bo lakiernik jak zobaczyl odrazu zaczal mowic ze to sie nie da do konca spasowac ze perla sie ciezko dobiera i niestety bedzie slad :evil:
(bylem u 3 lakiernikow i kazdy mowil to samo ze niestety ale bedzie widac roznice :evil: )
a propo ubezpieczenia mam wpisana perle
jak mozna sprawdzic czy rzeczywiscie mam perle???
o ile pamietam to przy kupnie auta (w 2002r) tato zazyczyl sobie Eleganca z perla
co do zdrowa to wiem ze ono jest najwazniejsze
ale to rozegralo sie na drodze osiedlowej wiec 100km/h to jest nie realna predkosc
wkurwia mnie to ze dla rodzicow to nic sie nie stalo bo zakomunikowali mi to z usmiechem na twarzy
"marcin mama chciala zawrocic autem, wjezdzala na podjazd (hahaha) i gutowski(sukinsyn :x ) ja puknol ale tylko drzwi ucierpialy) "
i to mnie wkurza najbardziej oni poprostu nie dbaja o auto!!!!!!!!!!!
Komentarz
-
-
Maclay1985
-
Gość
zrob lepiej tak jak piszesz, kup inne auto, najlepiej nielubianej przez Ciebie marki i przestaniesz sie uzalac nad kawalkiem stali na 4 kolach.
Komentarz
-
Gość
a chuj ja tam na daty nie patrze tym bardziej ze wpadam tu i wypadam.
[ Dodano: Wto 08 Mar, 16 21:58 ]
ale zart i tak chujowaty...
Komentarz
-
Golas, uważaj z tymi ch… bo moderatorzy ostatnio są cięci :lol:superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
Komentarz