Oooo panowie przepraszam macie rację. To jest 8V. Jestem świeży w skodach więc mogę czasami palnąć bzdurę :roll:
Godzina dla Ziemi.
Zwiń
X
-
+ Nie oddychajmy :lol:www.soft-car.pl
www.chiptuning-gdansk.pl
- Chiptuning silników benzynowych oraz diesla
- Wyłączanie DPF
- Hamownia Obciążeniowa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PurchawaPrzede wszystkim nie puszczajmy bąków!!! :lol:Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez b-bar01w zeszłym roku też coś było a'propos gaszenia swiatła :|
nie wiem, jaki jest motyw tej akcji ale z ekologią to chyba nie ma nic wspólnego.
tymbardziej że u mnie w elektrowni, ani wydajność , ani pobór, ani obciążenie nie dygło.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SamiecPamietam ze 2-3 lata temu byla tez taka sama akcja we francji. Pogasili latarnie na miescie itp, sporo ludzi poszlo za ta eko(pseldo) kampania. Bo taki znaczny spadek uzytku energi zaowocowal , wylaczniem elektorwni(nie pamietam jakiego typu) i w rezultacie zaoszczedzona przez godzine enrgia poszla w pizdu, bo rozbujanie elektrowni na nowo pochlonelo duzo wiecej energi niz ta zaoszczedzona( nie pamietam jak duzo, ale powiedzmy ze w ch.j i jeszcze troche :P ) :wink:
Niestety ekooszołomy widzą tylko wycinane drzewa, wyganiane ptaki, itd a jak milionowe miasto nie ma prądu przez kilka dni to trudno; oni i tak siedzą w puszczy przypięci łańcuchami do drzew.Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kowal 2002Niestety ekooszołomy widzą tylko wycinane drzewa,
Została już podjęta decyzja o budowaniu elektrowni atomowej w Żarnowcu i........... ECO oszołomy nie protestują? DziwneOctavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Całe to ECO jest do dupy. Przykład: moi rodzice od ponad roku używają wszędzie w swoim mieszkaniu żarówek energooszczędnych. A jaki jest rezultat: zużycie prądu w porównywalnym okresie wcale nie spadło. Inny przykład: za chwilę ma być wstrzymana produkcja telewizorów kineskopowych jako nieekologicznych. Więc w ich miejsce wejdą LCD i plazmy - a przecież one zużywają o wiele wiecej prądu. Myśli się o upowszechnieniu aut hybrydowych jako zużywanjacych mniej paliwa - ale jak ekologicznie utylizować zużyte akumulatory? Do kitu...
Komentarz
-
Komentarz