zostawię 5 litrów w baku, wybebeszę wszystko z bagażnika, wywalę kanapę + fotel pasażera a na koniec sam się wysram, zawsze to kolejny kilogram niej i może wygram.
zostawię 5 litrów w baku, wybebeszę wszystko z bagażnika, wywalę kanapę + fotel pasażera a na koniec sam się wysram, zawsze to kolejny kilogram niej i może wygram.
Dobrze kombinujesz :szeroki_usmiech I zmień koła na 195/65R15, zawsze to lżej.
sortki, że dziś odpadłem ale dopiero co wróciłem z nad morza i ja i mój BXE jesteśmy uwaleni jak koń po łesternie :| , jeżeli jutro jeszcze będzie to jak najbardziej wieczorkiem tak.
Panowie dzis próbowałem scignąć czarna O2 FL ze srebrnym TDI na klapie.... BSE nie ma szans... ten moment w TDI zbija faze, nie ciagnolem wyzej niz 4.5 tys obr bo mam dopiero tysiac najechane ale klekot mi uciekal zdecydowanie
Zaczynam tesknic za poprzednim silnikiem
Kiedyś O1 1.8T , Później O2FL 1.6 Fabia II 1.9 TDi, teraz Rapid 1.2 TSI 110 km
Panowie dzis próbowałem scignąć czarna O2 FL ze srebrnym TDI na klapie.... BSE nie ma szans... ten moment w TDI zbija faze, nie ciagnolem wyzej niz 4.5 tys obr bo mam dopiero tysiac najechane ale klekot mi uciekal zdecydowanie
guzik tam wiesz
to tak jakbyś chciał się ze mną ścigać -> BXE :szeroki_usmiech
poza tym to:
Zamieszczone przez rkb
nie ciagnolem wyzej niz 4.5 tys obr bo mam dopiero tysiac najechane ale klekot mi uciekal zdecydowanie
kompletnie przekreśla całą ideę ścigania, skoro tutaj obroty nie powinny IMO spaść poniżej 4 a Ty ledwo do tego dociągałeś :szeroki_usmiech
więcej wiary stary :szeroki_usmiech
walcz :!:
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz