przyczepka rowerowa dla dzieci

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kranek3
    Drive
    • 2010
    • 79

Zamieszczone przez szachu
    Dzięki (znalazłem za 380 zł w lokalnym sklepie )
    ta centra w myslowicach jest po 360 zl. nie lepiej dolozyc pare groszy i za 400 varte silver wyrwac.
  • piramida
    RS
    • 2009
    • 12222
    • Superb III (3V3)

Ostatnio obiło mi sie o uszy ze w polsce nie mozna wozic dzieci w przyczepce rowerowej :shock: podobno nie jest to uregulowane prawnie :!: czy to prawda? Pytam ponieważ od zeszłego roku smigam taka ze synem i nie chciałbym sie zdziwć jak mnie policja zatrzyma :!: Co za kraj pojeb....ny :!:
    superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
    http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• piernik
      Elegance
      S_OCP Member
      • 2007
      • 975
      • Octavia II combi (1Z5)
      • BSE 1.6 MPI 102 KM

Tak, w naszym dziwnym kraju jest zakaz przewożenia dzieci w przyczepkach rowerowych (jak wiadomo na zachodzie jet to dosyć popularny sposób na przewożenie pociech). Z tego co słyszałem jest ustawa wprowadzające pewne poprawki dotyczące m.in. rowerów, miała ona zezwalać na korzystanie z przyczepek, ale musi to podpisać prezydent a czy zdążył to zrobić ...tego nie wiem. :roll:
      Z drugiej strony Policjanci jak wiadomo nie do końca są zaznajomieni z obowiązującymi przepisami (wolą suszyć kierowców) więc jak bym nie rezygnował z takich przejażdżek :wink:

:edit:
      Myślę że to Cię zainteresuje:

Komentarz

• filipT
        Rider
        • 2010
        • 554

jest zakaz, kolejny debilizm, ale bo to pierwszy albo ostatni.
        uwielbiam tego flejma w komentarzach przy każdym newsie o rowerzystach
        Mój Szkodnik

Komentarz

Pracuję...