Na załaczonym zapłonie wskazowki zostaną podświetlone,nie powinno byc całkowicie ciemno na szafie.
Jastarnia? Jak z dojazdem w sezonie?
Zwiń
X
-
Jastarnia? Jak z dojazdem w sezonie?
Witam!
Pytanie do kolegów z okolic 3miasta i ew. tych, którzy tam jeżdżą latem: Jak z dojazdem od strony 3miasta ( jechałbym z Wa-wy )?
Jakoś w miarę, czy coś al'a "zakopianka"?
A sama Jastarnia nadaję się dla rodziny z 2 dzieci ( 6 lat i 1 lat - wózek )? Jest gdzie pospacerować, jak z dojściem do plaży, i ogólnie może jakieś wrażenia?Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
-
-
kowal 2002, generalnie kiepsko z dojazdem. Czasem już koreczek jest na końcu gdyni, a później na skrzyżowaniu w redzie, i masakra zaczyna się przed rondem we władysławowie (tu najgorzej) , w skrajnych wypadkach ma parę ładnych kilometrów i wlecze się prawie od pucka, ewentualnie swarzewa - a od tych miejscowości nie masz już w zasadzie drogi alternatywnej. Jeśli chcesz się wbić do Jastarni, najlepiej uderzyć tam porą bardzo późną, albo z samego rańca, żeby nie wbić się na korki. Oczywiście zależy kiedy jedziesz w wakacje - najgorsze bywają dni weekendowe i piątek - wiadomo.
Jastarnia jest fajna, ale plaże zawalone turystami, bo oprócz tych co mieszkają, walą do niej np jednodniowcy z trójmiasta - autem lub promem turystycznym. Z dziećmi chyba osobiście bym Ci polecał miejsca mniej zatłoczone - tzn. coś na zachód od władysławowa, gdzies okolice karwi, dębki a nawet dalej na zachód, mniejsze natężenie ruchu, szeroka piękna plaża i nie tak nabita i pewnie taniej ciut będzie
Komentarz
-
-
Ja tam twierdze ze wszystko zalezy od pogody, jak jest pogoda to jest sajgon, jak jest taka srednia to jest ok, jak leje to jest sajgon wyjechac stamtad, bo wszyscy jada znad wody do 3-miasta, bo nie ma co robic nad morzem.
Ja w tym roku jade na Hel i korka nie bedzie, bo co to za problem jechac, tak zeby byc na miejscu o 6-7 rano gdzie nie ma korkow, bo wszyscy spia, a najazd turystow jeszcze nie ruszyl.
Do tego nie wyobrazam sobie jazdy z dzieckiem w dzien, ktore sajgon przezywa, siedzac zapiete w foteliku, bo nie ma jak sie poruszyc. Jezdze w nocy dziecko spi, na drogach w miare pusto i jest ok.
Ja tam jeszcze polecam Jastrzebia Gore
Komentarz
-
-
Ja tam jeszcze polecam Jastrzebia Gore [/quote]
Dobrze prawi. Za kawalerstwa 6 lat z rzędu w tej miejscowości. Tylko problem z zejściem do plaży, kilkudziesięciometrowe klify i wspinaczka po schodach lub pod piaszczystą górkęo nachyleniu 45 stopni.W zalewie Wiślanym pływał dziadek z babką,
Babka utonęła do góry kudłatką.
Oj nie żal mi babki jak tej jej kudłatki,
Bo bym sobie uszył pomponik do czapki!!!
Komentarz
-
-
Reda i Rumia to maskra komunikacyjna - jak jest mozliwosc to nalezy to omijac szerokim lukiem .... za to kawalek autostrady Grudziadz-Gdynia ulatwia zadbanie o turbinekazdy nowy dzien rodzi nowe paranoje ...
Komentarz
-
-
Dużo lepsze warunki są w Łebie, niż na Helu
Uważać tylko na okoliczne fotoradary :lol:www.soft-car.pl
www.chiptuning-gdansk.pl
- Chiptuning silników benzynowych oraz diesla
- Wyłączanie DPF
- Hamownia Obciążeniowa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kowal 2002Zamieszczone przez Agamek12Tak się zapytam: kiedy i gdzie?
Ile płacisz za kwaterę i jakie warunki?
Komentarz
-
Komentarz