Czujnik od temp na bloku i termostat ostatnio wymieniłem, a na vag-u temp wskazuje prawidłowo ( 87 stop. C), mało tego test zegara również w porządku, wszystkie wskaźniki się podniosły łącznie z tą wskazówką od temp płynu. Nie mam pomysłu na tą usterkę.
ipod jako prezent na komunie - jaki wybrac ?
Zwiń
X
-
ipod jako prezent na komunie - jaki wybrac ?
witam.
jak w temacie - chce obdarowac kuzyna ipodem, ale kompletnie nie mam pojecia co wybrac.
jak odroznic 'dobrego' od 'slabszego', czym sie roznia 'generacje' ? itp itd ...
wszystkie informacje sa cenne :szeroki_usmiechkazdy nowy dzien rodzi nowe paranoje ...
-
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Re: ipod jako prezent na komunie - jaki wybrac ?
Zamieszczone przez rsswitam.
jak w temacie - chce obdarowac kuzyna ipodem, ale kompletnie nie mam pojecia co wybrac.
jak odroznic 'dobrego' od 'slabszego', czym sie roznia 'generacje' ? itp itd ...
wszystkie informacje sa cenne :szeroki_usmiech
Komentarz
-
Zamieszczone przez shadoJak dla mnie te ipody to mega porażka.
rss, kup albo iPod nano 5th gen (z kamera), lub jezeli dysponujesz wiekszym budzetem to wez iPod touch.
Jakbys gdzies trafil 2th gen, to mozesz spokojnie wziac tego bo bedzie sporo tanszy, a multitasking na tym urzadzeniu szczegolnie dla 8 latka nie zrobi zadnej roznicy.Mam 2th i nie widze takiej potrzeby.
No chyba, ze chcesz zaszalec i szarpnac sie na iPad'a."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
hehe, dzieki za nowa porcje informacji....osobiscie tez to urzadzenie mnie nigdy nie interesowalo - stad moje pytanie do Was, ale chrzesniak to chrzesniak.... i komunie ma sie tylko raz
po lekturze dochodze do wniosku ze: ipod touch ma mozliwosc instalowania gier i aplikacji
(wszysko trzeba sobie dokupic, czy bedzie mial mozliwosc 'wymieniac sie' grami z kolegami ze szkoly?)
ipod 5 gen ma kamerke, ale sie na nim nie pogra ....
jesli sie powtarzam to prosze o wyrozumialosc, ale jak wspomnialem kompletnie nic o tym urzadzeniu nie wiem ....kazdy nowy dzien rodzi nowe paranoje ...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez shadoMam do czynienia ze wszystkimi i nie rozumiem fenomenu tego urządzenia...Ale przez program ajajaj-tunes. Jesli intuicyjne 'drag and drop' nie dziala tak jak chce to znaczy, ze ten program jest do kitu. I niech nikt mi nie wmawia, ze drag and drop dziala. Bo owszem moze i dzialac, ale nie tak jak ja tego chce co dyskwalifikuje ten interfejs
No i ma troche dziwny sposob na zmiane nazw plikow i katalogow ale to przez to, ze kataloguje piosenki wg roznych kryteriow co ulatwia szukanie a takze umozliwia sluchanie wg gatunkow muzycznych itp. To jest IHMO duzy plus. Tylko, ze uzywanie eksploratora plikow i znajdywanie tak plikow muzycznych czy kopiowanie czegokolwiek za pomoca eksploratora odpada
A ja mam takie pytanie do znawcow "aj-things"
Czym sie rozni Iphone od Ipoda touch? Bo temu Touch to chyba tylko brakuje anteny gsm i juz sie robi maly mini komputerekVW Vento 1.9TDI 1Z ++
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0 :lol
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rsswszysko trzeba sobie dokupic
Zamieszczone przez bradleyA ja nie rozumiem fenomenu wszystkich urzadzen "aj-".Mi do byc w pelni "aj" brakuje juz tylko iPada, ktorego juz mam zamowionego i niecierpliwie czekam na europejska premiere.
Zamieszczone przez bradleyCzym sie rozni Iphone od Ipoda touch?"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Moja historia z iPhonem 3G:
1. kupiony - oddany po kilku dniach - przerywał, tracił zasięg itp
2. Niby OK. Do pierwszej aktualizacji do OS3.0. Przestało działać WiFi (nie mogłem zalogować się do żadnej sieci). Czekałem na następnej aktualizacji łudząc się, że zacznie działać. Nic z tego. Następna aktualizacja wyszarzyła całkowicie opcję WiFi i nawet nie mogę jej aktywować. Na wysyłanie do serwisu nie ma czasu. Podobno problem znany i wielu ludziom się to zdarzyło, ale Apple nie przyznaje się do problemu. Podobno jest na to dostępny fix, ale tylko gdy ma się złamanego, a ja nie chcę tego robić.
Oba iPhony były kupowane do firmy nowe prosto ze sklepu . Ja tego za własną kasę na pewno nigdy nie kupię... :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
shado, zawsze moze sie trafic jakis wadliwy egzemplaz roznych produktow i nie ma co oceniac po jednostkowych przypadkach.
Na naszym forum ludzie tez czasem przeklinaja Skode."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Zamieszczone przez bradleyA ja nie rozumiem fenomenu wszystkich urzadzen "aj-". I tak, jestem uprzedzony
Obecnie posiadam iPod-a Touch, iPhone-a (nawet dwa, bo żonie też kupiłem), Macbook-a i planuje zakup Mac Mini oraz iPad-a, bo to naprawdę jest mega wygodny sprzęt. Aczkolwiek nie jestem fanbojem Apple'a i jeżeli komuś ten sprzęt nie podchodzi to w pełni to rozumiem i nie mam zamiaru o to toczyć wojen
.
Komentarz
-
Jeśli chodzi o sprzęt na "aj" to ja się tym zajarałem maksymalnie ale niestety nie mam kaski na razie na Iphona. Siostra używa Iphona 3GS i jak sama stwierdziła "nie wyobraża sobie żadnego innego telefonu", szybki dostęp do aplikacji , intuicyjność obsługi i łatwość z jaką się go obsługuje. Potrzebowałem mniej niż minuty żeby ogarnąć ten telefon tak jak chce. Także po mojej n73me następny będzie iphone :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Zamieszczone przez PurchawaZamieszczone przez _tm_Obecnie posiadam iPod-a Touch.
Komentarz
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Zamieszczone przez PurchawaZamieszczone przez _tm_A jaki masz nick ? Nie znalazłem Purchawy. Jest tylko Purchawka. To Ty ?
Purchawka to moja zona.. Mój nick to g0trek.
Komentarz
Komentarz