cholera za moich czasów człowiek dostał zegarek z 12 melodyjkami i był w 7 niebie a teraz...
bez kitu, ja ledwo ustukałem na rower górski firmy Romet a cieszyłem się niesamowicie. Teraz to masakra jakaś, ipody, iphony, netbooki, laptopy, quady, mp3/mp4, skutery.. ehhh
http://www.ceneo.pl/Sprzet_przenosny...~MIPod~~Mtouch - prosze rpzejrzyj to. Tu masz razem z opiniami zależnie ile funduszy chcesz przeznaczyć. Opinie to bardzo pożtyteczna rzecz.
Pozdrawiam i powodzenia w zakupie.
Co do komuni to sie człowiek cieszył jak głupi zegarek dostał i encyklopedie. Jak ktoś dostał rower to świadczyło o niesamowitym szczęściu i chojności rodziców, a teraz?
IPod, i Phone na zdanie matury dostałem auto a niedługo to na etapie komuni dzieci będą dostawały samochód (juz tworzą specjalne kategorie prawa jazdy i auta, o ile można to autem nazwać)
kazdy nowy dzien rodzi nowe paranoje ...
ostatnio w TV mowili,ze dzieciaki dostaja na komunie kase na operacje plastyczna,mowili o zlikwidowaniu odstajacych uszu,lub dostaja kase na profesjonalna sesje modela/modelki.Ja sie k...a pytam:"dokąd ten świat zmierza??"
na 99.9 % bedzie to iPod touch 8Gb - przenosna konsola do grania ....
siostra ma kupic mlodemu aparat foto i jak przypuszczamy bedzie tam mozliwosc krecenia filmikow, wiec taka funkcja w iPodzie by sie dublowala....
Śmiem twierdzić ,że w tej całej pierwszej komunii chodzi jedynie o prezenty.Na pewno nie "bliskość z Bogiem" :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech
a moze lepiej nie, bo naprodukuje sie znowu ze 20 stron tak naprawde o niczym....
_tm_, to możesz jeszcze poczekać bo jak narazie stany pochłaniają wszystko co wyprodukują, w jakimś mieście podobno każde uczące się dziecko dostało Swojego iPada i czytają z tego książki i używają w szkole :lol:
_tm_, to możesz jeszcze poczekać bo jak narazie stany pochłaniają wszystko co wyprodukują, w jakimś mieście podobno każde uczące się dziecko dostało Swojego iPada i czytają z tego książki i używają w szkole :lol:
No niestety wiem, że szybko w Polsce nie będzie
S3 SL 2.0 TSI DSG 4x4 [355KM@461Nm] 2018-... link
Alfa Romeo Stelvio AT8 Q4 [280KM@470Nm] 2018-... link
-------------------------------------------------------------------------
O3 RS 2.0 TSI DSG [313KM@439Nm] 2016-2018 link
O2 1.8 TSI DSG [237KM@345Nm] 2009-2014
O1 1.9 TDI [207KM@389Nm] 2004-2010
Wersja 16GB, bez 3G. Foto i relacji jest pelno w sieci.
Moge tylko powiedziec, ze jest to najmniej potrzebny i przydatny gadzet, dopoki go nie kupisz. :szeroki_usmiech
A w tej chwili wyrywamy go sobie z zona z rak. Przegladnie na nim netu to bajka. :szeroki_usmiech
Zamieszczone przez _tm_
Sprowadzałeś ze Stanów ? Ja czekam aż będzie oficjalnie w Polsce i też kupuję
Kupilem w naszej Polskiej dystrybucji, ale jest to wersja International.
Tez mialem plan czekac na premiere polska, ale ta ma byc na jesieni. Do tego bylem ostatnio u znajomych na imprezie i mieli ipada, no i nie wytrzymalem.
bradley, mozna temu urzadzeniu zarzucic wiele, ale i tak bije rekordy popularnosci. :P
"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść" STOP ECO-TERRORISM!
dobrze ze moja tego nie czyta
a tak BTW - czy szlusznie mam wrazenie ze forum szwankuje i nie dostales maila ?
pozdrawiam
Juz tak nie przesadzajcie. Czasy sie zmieniaja, zabawki rowniez wiec nie ma sie co dziwic, ze dzieciaki tez ida z zabawkami do przodu.
Ale tu chodzi,ze przyokazji kupowania prezentow za takie duze kwoty, Mały zatraca szacunek do pieniądza(zanim jeszcze się w nim on wyrobi)...co jest katastrofalne w skutkach.
Nie chce im odbierac radosci z tego wszystkiego, bo faktycznie zabawki są teraz wypasione i nie ma powodów,zeby oni nie mogli z tego korzystać,ale niech będą jakies granice tej pogoni... :roll:
Superbman, oczywiscie ze powinny byc granice. Jednak patrzac wstecz, to my tez dostawalismy zegarki, rowery, czy co tam jeszcze bylo w naszych czasach.
Teraz tez, rower, ipod, psp, czy inny podobny prezent o wartosci 500-700zl jest chyba w miare ok.
Zapewne sa jakies przypadki przegiec w druga strone, ale mysle ze to raczej mniejszosc.
"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść" STOP ECO-TERRORISM!
czy szlusznie mam wrazenie ze forum szwankuje i nie dostales maila ?
Z forum PW zadnego nie mam. Na maila tez nic nie dostalem.
no to klops :/ .... bo pisalem Ci o moich preferencjach w odpowiedzi na Twoja propozycje ....
mowi sie trudno
Komentarz