Do koleżanek, kolegów z Bydgoszczy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • sparrow_spiska
    Classic
    • 2011
    • 28

Tu masz taką zaślepkę z chromem

tylko troszkę drogo jak za kawałek plastiku :|
  • efish
    Ambiente
    • 2010
    • 136

Mam ogromną prośbę do formułowiczów z Bydgoszczy. Wybieram się do was na finał Pucharu Polski 22-05. Ale wiem że na ten sam finał wybierają się też kibice stołeczni, a którzy niekoniecznie darzą sympatią ludzi z mojego miasta :twisted: . Po prostu boję się o swego szkodnika i o siebie :P . Czy może ktoś z was powiedzieć gdzie bezpiecznie pozostawić samochód i dotrzeć na stadion.
    pozdrawiam
    EFISH

Moc jest ze mną i lepiej niech się mnie trzyma dla swojego dobra :-)

Komentarz

• Michas
      Classic
      • 2010
      • 5

Blisko stadionu jest galeria handlowa "focus" maja tam pietrowe parkingi. Ja bym tam sie wkleił

Komentarz

• Enriquez
        RS
        • 2009
        • 7685
        • Superb III (3V3)

Niedaleko stadionu, przy szpitalu jest parking strzeżony. Jakieś 200 metrów w stronę miasta. O ile mówimy o stadionie na końcu ulicy Gdańskiej
        Pozdrawiam
        Marcin

Komentarz

• Jahu55
          Ambiente
          • 2010
          • 107

Dokładnie przy szpitalu jest parking. Tam bez problemu zaparkujesz. A jeśli nie straszny Ci dojazd to od ronda Jagiellońskiego jedziesz w kierunku ul. Focha i tam na rogu z Gdańską masz centrum handlowe "Drukarnia" Parking piętrowy pobierasz bilecik i wjeżdżasz. 2h są za darmo a za resztę płacisz chyba najlepsza opcja jeśli nie będziesz jechał/szedł na stadion w koszulce. No i mimo, że nie jestem waszym fanem życzę wygranej i zwojowania Europy.

Komentarz

• efish
            Ambiente
            • 2010
            • 136

Dzięki serdeczne Panowie
            pozdrawiam
            EFISH

Moc jest ze mną i lepiej niech się mnie trzyma dla swojego dobra :-)

Komentarz

• Jahu55
              Ambiente
              • 2010
              • 107

Dodam, że w drukarni po 2h gratisowych każda kolejna to koszt 3 zł.

Komentarz

Pracuję...