co kto palił

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • FanRSMP
    Ambiente
    • 2010
    • 151

co kto palił

witam ASZ ma takie same kola stalowe co ASV 15" . z tego co wiem wszystkie oct 1 mają te same felgi stalowe. wyjątek to 14" przy słabszych motorach a i to sporadycznie.
  • Jeżyk
    Rider
    • 2009
    • 691

Loydy, czarne w tekturowej tutce.
    Szerokiej drogi, jakakolwiek by ona nie była.

Komentarz

• krzysiek1974
      Rider
      • 2009
      • 323

Zamieszczone przez loyd
      Zamieszczone przez Jeżyk
      B_KRK I jeszcze jedno, jak wygrasz sprawę to możesz skarżyć tego policmajstra o zniesławienie, obrazę, fałszywe oskarżenie, utratę zdrowia i co Ci tylko przyjdzie do głowy. Po przegranej sprawie policjant wylatuje ze służby bo nie może być nim osoba karana np za fałszywe oskarżenie.
      Co paliłeś ?
      loyd, z całym szacunkiem dla Twojego doświadczenia, wypowiedzi i opinii, ale odnoszę wrażenie, że Ty chyba coś palisz, bierzesz albo najzwyczajniej w świecie upijasz się w weekendy. Kiedyś musiałem poprosić szkodę o usunięcie fragmentu wątku, zaczynającego się właśnie taką Twoją wypowiedzią (+ parę dodatkowych, niezbyt miłych Twoich uwag).

Nie odbieraj tego jako atak czy coś w tym stylu, tylko przyjazne zwrócenie uwagi, na to co piszesz.

Co nie znaczy, że masz skończyć z tym co przynosi Ci przyjemność Po prostu unikaj po tym kompa i forum OCP.

Pozdrawiam

Komentarz

• loyd
        RS
        • 2010
        • 2342

Nie no ludzie, bez jaj. Ja się nie znam na mechanice to nie próbuję się w tym temacie wymądrzać lub opowiadać tzw. "urban legends". Może i zadaję głupie pytania, ale to są wyłącznie pytania. Natomiast Wy głosicie tezy jak 8 latki w przedszkolu - a mój tata to ....

Opowiadając, że:

1) Prezes Zarządu Powszechnego Zakładu Ubezpieczeń Spółka Akcyjna (wartego kilkanaście miliardów pln) przesyła "mojej" żonie kwiaty wskutek meila z opisem jakiegoś tam zdarzenia, jest po prostu śmieszne - nawet jak prezes by tego meila przeczytał (a dział IT go przepuścił) to przesłałby go w trybie "pd" do dyrektora sprzedaży, ten do kierownika a kierownik do menadżera regionu itd. Tak to działa w dużych korporacjach a opowidanie, że prezes przesłał żonie kwiaty świadczy wyłącznie o nieznajomosci funkcjonowania tego typu struktur i wybujałej fantazji autora.

2) Teza z policjantem - że, jak mnie sąd uniewinni to oskarżam policanta a ten zostaje zwolniony z pracy. Ciekawe, czy jak sąd Cię uniewini od zarzutu postawionego przez prokuratora to prokuratora też na zieloną trakę posyłasz. A jak sąd Cię skaże a uniewinni sąd wyższej instancji ?, to sędziego też na bezrobocie wysyłasz ?? Pisałem już jak to działa - policjant zeznaje w sądzie jako świadek a sąd ocenia jego zeznania jak keżde inne (no może troszkę bardziej im daje wiarę) a wniosek o ukaranie wnosi komendant jednotski. Jak się wybronisz to Ci chwała, ale nikomu z policji włos z głowy z tego powodu nie spadnie.

To tyle chłopaki. Jak będziecie mieli jeszcze jakieś fajne opowieści to śmiało walcie. Chętnie posłucham.

[ Dodano: Sob 08 Maj, 10 23:25 ]
        W weekendy to może się nie upijam, ale sobie popijam - np. teraz Jacka D.

[ Dodano: Sob 08 Maj, 10 23:31 ]
        PS 2 - jeżeli mod usuwa moją wypowiedź bo Ci się nie podoba to chyba coś nie teges jest z tym forum, nie sądzisz ??

Coś jak w Chrl albo RU.

Komentarz

• krzysiek1974
          Rider
          • 2009
          • 323

Zamieszczone przez loyd
          Nie no ludzie, bez jaj. Ja się nie znam na mechanice to nie próbuję się w tym temacie wymądrzać lub opowiadać tzw. "urban legends". Może i zadaję głupie pytania, ale to są wyłącznie pytania. Natomiast Wy głosicie tezy jak 8 latki w przedszkolu - a mój tata to ....

Opowiadając, że:

1) Prezes Zarządu Powszechnego Zakładu Ubezpieczeń Spółka Akcyjna (wartego kilkanaście miliardów pln) przesyła "mojej" żonie kwiaty wskutek meila z opisem jakiegoś tam zdarzenia, jest po prostu śmieszne - nawet jak prezes by tego meila przeczytał (a dział IT go przepuścił) to przesłałby go w trybie "pd" do dyrektora sprzedaży, ten do kierownika a kierownik do menadżera regionu itd. Tak to działa w dużych korporacjach a opowidanie, że prezes przesłał żonie kwiaty świadczy wyłącznie o nieznajomosci funkcjonowania tego typu struktur i wybujałej fantazji autora.
          Kolego - szkoda czasu na odpowiadanie Tobie, dlatego najpierw musiałbyś nauczyć się czytać ze ZROZUMIENIEM. Nie wracam do tematu.
          Prośba do szkody o usunięcie ostatnich wątków.

Jeszcze jedno loyd - pośba - nie odpowiadaj na moje wątki, ja nie będę komentował Twoich. Po prostu masz pełną wiedzę na temat zasad działania i organizacji wszytkich dużych firm, jesteś w stanie przewidzieć reakcję każdego człowieka w tych firmach, może wręcz kontrolujesz te ruchy. Miłego wieczoru GURU.

[EDIT]
          Co do forum OCP to faktycznie nie traktuję go jak każde inne forum. Bo moim zdaniem OCP to znacznie więcej niż jakieś tam forum. Po prostu są fora i fora, nazwy niby wszędzie te same, ale na tym pdobieństwo się kończy. Stąd raczej nikt nie klei sobie wlep forum onetu, czy nawet forum muratora (które akurat także polecam ludziom budującym/remontującym czy wykańczającym swoje "gniazdka")

Komentarz

• loyd
            RS
            • 2010
            • 2342

Zamieszczone przez krzysiek1974
            Zamieszczone przez loyd

Opowiadając, że:

Kolego - szkoda czasu na odpowiadanie Tobie, dlatego najpierw musiałbyś nauczyć się czytać ze ZROZUMIENIEM. Nie wracam do tematu.
            Prośba do szkody o usunięcie ostatnich wątków.

Jeszcze jedno loyd - pośba - nie odpowiadaj na moje wątki, ja nie będę komentował Twoich. Po prostu masz pełną wiedzę na temat zasad działania i organizacji wszytkich dużych firm, jesteś w stanie przewidzieć reakcję każdego człowieka w tych firmach, może wręcz kontrolujesz te ruchy. Miłego wieczoru GURU.
            Nie wiem czy pamiętasz, ale to jest forum dyskusyjne więc mogę sobie komentować Twoja posty o ile Cię nie obrażam (a wg. mnie Cię nie obrazam - jeżeli tak to napisz i przestanę).

Ja mam bardzo małe doświadczenie, niestety (albo stety) taki sobie zawód wybrałem, że kasa i doświdczenie to przychodzi zaraz przed łożem śmierci

[ Dodano: Nie 09 Maj, 10 00:02 ]
            Ps - nie jesteśmy kolegami, ale chętnie się zapoznam na jakimś brudziu

Komentarz

• szkoda
              RS
              S_OCP Member
              • 2005
              • 22543

dajcie może sobie na luz...

Zamieszczone przez loyd
              Ps - nie jesteśmy kolegami, ale chętnie się zapoznam na jakimś brudziu
              któryś raz już czytam tego typu uwagę pochodzącą zresztą od różnych autorów i nie bardzo rozumiem, bo właśnie zawsze mi się wydawało, że wszyscy jesteśmy tu kolegami z tego forum\klubu, a najczęściej jak ktoś tego nie czuje, to pojawiają się problemy.

loyd, nawet jeżeli MASZ RACJĘ, to przyjmij do wiadomości, że być może nie każdemu Twoje uwagi przypadają do gustu, być może właśnie dlatego, że nie czuje się Twoim kolegą, nie wiem, a może po prostu cechuje go trochę inna wrażliwość i poczucie humoru.

krzysiek1974, z kolei nie bierz wszystkiego tak bardzo do siebie.

pamiętajcie, że to jest forum internetowe :idea: KOLEDZY :lol:

co do usuwania postów, to po raz setny napiszę, bo to nie wiem czemu, jakiś drażliwy temat, że posty RACZEJ nigdy nie są KASOWANE, tylko przenoszone na dobrą sprawę do archiwum, chociaż mi akurat zdarza się czasem kasować, bo nie uważam, żeby archiwizowanie ewidentnych śmieci miało jakikolwiek sens.

a tak na marginesie, to nie wszystkie korporacje, nawet te wieeeeeeeeeelkie, funkcjonują w ten sam sposób i bardzo to funkcjonowanie różni się lokalnie.
              saport techniczny baj DGW
              była BKD+DSG '05 120kkm
              była BXE '08 190kkm
              no i nie ma :-)

Komentarz

Pracuję...