Trasa Jelenia G. - Kołobrzeg

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • epicplan
    Classic
    • 2010
    • 11

jak bys podał wiecej szczegółów np.logi mozna by było powiedziec cos bardziej konkretnego bo tak to wruzenie .ale tak na poczatek to mozesz miec gdzies nieszczelnosc w układzie ,problem zn75 ,walniete turbo ,egr
  • Leniwiec
    Rider
    • 2009
    • 624
    • Octavia IV (NX3)
    • DLBA 2.0 TSI RS 245 KM

Za jakieś 1,5 tygodnia wybieramy się rodzinką do Kołobrzegu i o ile samą trasę mam zaplanowaną, bo już kilka razy ją zaliczyłem, to wcześniej jeżdżąc nie miałem potrzeby zwracać uwagę na miejsca "przyjazne dzieciom". Ostatni raz jechałem 4 lata temu.
    Chodzi mi o jakiś zajazd, gdzie jest sens zatrzymać się z rocznym dzieckiem - krzesełko do karmienia i przewijak mile widziany.
    Szukam takich miejsc na odcinku Zielona Góra - Gorzów i dalej Barlinek - Choszczno w stronę Kołobrzegu. Doradzi ktoś coś fajnego :?:

BTW czy w Kołobrzegu jest jakiś większy market? Pamiętam że jest Billa na wylocie na Koszalin, ale czy poza tym jest jeszcze jakaś większa sieciówka? W necie nic znaleźć nie mogę.
    Pozdro

Komentarz

• rollcage
      Ambiente
      • 2006
      • 168

Leniwiec,

Trase Karpacz - Międzyrzecz - Gorzów robie dość czesto i powiem ci ze na odcinku Zielona - Gorzów to moze byc ciezko, gdziekowiek znaleźć cos niź jakieś skwerki w lesie. Jedynie co przychodzi mi do głowy to jezioro Głębokie w Miedyrzeczu (pierwszy zjazd za torami na obwodnicy Międzyrzecza) bądz tez, podczas powrotu jest bar i jak pamietam staja tam ludzie z dziecmi, na drodze S3 przed samym wlotem do Zielonej Góry.

Komentarz

Pracuję...