kumpel pisze pracę licencjacką na temat CB, ale dał dupy i jest pod jakąś ścianą jeżeli chodzi o terminy :szeroki_usmiech
jak zrozumiałem, żeby nie powtarzać roku musi jakoś niedługo złożyć tę pracę a jest mu do tego potrzebne badanie, na jakiejś sensownej próbie, jeśli chciałoby się Wam, to zapraszam do wypełnienia ankiety, właśnie to zrobiłem i zajmuje to myślę nie więcej niż 8 minut.
jeśli możecie poświęcić chwilę to zapraszam i z góry w jego imieniu wielkie dzięki!!!
poszło
od siebie dodam że ankieta ciekawa, ale życzę powodzenia jeżeli chodzi o wyciąganie wniosków z tak długiej i troszkę zakręconej ankiety , pamiętam jak żona robiła ankietę do swojej pracy, to wyciąganie wniosków, informacji, danych, liczb itd i ubranie tego w słowa niepowtarzające się zajęło sporo czasu
poszło
od siebie dodam że ankieta ciekawa, ale życzę powodzenia jeżeli chodzi o wyciąganie wniosków z tak długiej i troszkę zakręconej ankiety , pamiętam jak żona robiła ankietę do swojej pracy, to wyciąganie wniosków, informacji, danych, liczb itd i ubranie tego w słowa niepowtarzające się zajęło sporo czasu
mówisz do zawodowców
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
A ja chciałem wypełnić jako osoba nie posiadająca i nie używająca CB i nie da rady..mimo iż jest taka możliwość to jednak nadal obligatoryjne są pytania stricte związane z użytkowaniem radyjka :|
ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
A ja chciałem wypełnić jako osoba nie posiadająca i nie używająca CB i nie da rady..mimo iż jest taka możliwość to jednak nadal obligatoryjne są pytania stricte związane z użytkowaniem radyjka
Dokładnie, chcąc pomóc koledze zacząłem wypełniać ankitę i stanęło na pytaniu 8-mym. Brakuje jednej opcji. Nie korzystam z CB
Komentarz