Cena jest zaporowa gdyż ramka wyginana jest w płaszczyźnie 3d a następnie siatka jest nakładana maszynowo i ogumowana. Nie możliwe do wykonania w naszych warunkach.
Czy musi być okrągły profil (drut)wygięcie każdego innego profilu powoduje sztywność w dwóch płaszczyznach oczywiście może okazać się że na ,,gorąco''ale to nie problem
[ Dodano: Pon 08 Lis, 10 20:28 ]
Stosując na środku jeden pręcik usztywniamy mamy większą widoczność i jest jeden element oczywiście można też użyć przeźroczystego tworzywa poliwęglan polipropylen poli... poli...
wówczas praktycznie będzie nie widoczny :ideia:
Nie to żebym się znał ale jeżeli to takie proste to nic prostrzego. Robić , produkować sprzedawać. Czysty biznes. no i oczywiście aby cena była niska. A tak na marginesie - nie jest to takie proste. Jeżeli byłoby to takie łatwe zrobilibyśmy to.
Oczywiście nie napisałem że łatwo podałem tyko jakąś alternatywę do być może lepszego produktu
[ Dodano: Pon 08 Lis, 10 21:07 ] soszek81 jak z odparowywaniem szyb boki i tył :?:
Biuro Podróży ITAKA - nr 1 w Polsce. Największa i najbardziej różnorodna oferta wczasów i wycieczek objazdowych. Zaplanuj swoje wymarzone wakacje!
POLECAM
W zalewie Wiślanym pływał dziadek z babką,
Babka utonęła do góry kudłatką.
Oj nie żal mi babki jak tej jej kudłatki,
Bo bym sobie uszył pomponik do czapki!!!
Komentarz