problem z ogloszeniem

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kempa007
    Classic
    • 2010
    • 22

problem z ogloszeniem

Zamieszczone przez Coke
    Witam, potrzebuję aby polecił mi ktoś dobrą firmę chipującą do zrobienia Octavii 2 1,9 TDI 105 KM z 2009r. Chodzi o program który poprawi osiągi ale nie ma to służyć do ścigania się i tym samym być maximum możliwości silnika. Auto jest na gwarancji więc miło byłoby gdyby zrobiła to firma która zrobi to w sposób nie wykrywalny dla ASO albo przynajmniej bezpieczny dla silnika (czyli pomierzy wszystko czujnikami itp czy jest gitara)

O v-tech szczecin słyszałem niezbyt dobre opinie, gdzie się udać?
    bezpieczny dla silnika? to za wiele nie wykręcisz jakieś 140KM i troskę niutona, w tych motorach słabym punktem są sprzęgła. Jeśli chodzi o auto na gwarancji to przy pierwszej wizycie w aso, autko dostanie testa na CHIPA (mają to już chyba w procedurze). Dobry mod do PDka na gwaracji zrobi tylko kilka firm w Polsce i to tak aby autko przeszło testa na chipa, jedną firmę PEWNIAKA mogę podać na PW (mam służbowego BXE i sam rozpytywałem o moda na gwarancji).
    --
    Formuła 1 - Dziel Pasję
    http://www.formula1.pl
  • Marass
    Classic
    • 2009
    • 21

problem z ogloszeniem

dlaczego kasowne sa moje ogloszenia sprzedazy zaraz po wystawieniu ogloszenia?

Komentarz

• shado
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 5315
      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Marass, zapewne ze względu na łamanie regulaminu - brak ceny, CAPSLOCK lub inne. Sprawdź maile to będziesz miał wytłumaczenie (zawsze przychodzi informacja o usunięciu postu/wątku wraz z uzasadnieniem), a nie wypłakuj się tutaj.
      BIURO RACHUNKOWE WIELICZKA KSIĘGOWOŚĆ WIELICZKA

SPRZEDAM OII 1.9TDI Elegance 2007

Komentarz

• Marass
        Classic
        • 2009
        • 21

1

nic mi nie przychodzi, i nikt mi nie chce powiedziec

Komentarz

• szkoda
          RS
          S_OCP Member
          • 2005
          • 22543

widzę:

dawałeś jeszcze coś innego?
          saport techniczny baj DGW
          była BKD+DSG '05 120kkm
          była BXE '08 190kkm
          no i nie ma :-)

Komentarz

• Marass
            Classic
            • 2009
            • 21

nie nic wiecej, tylko dawalem podobne oddzielnie, ale dopiero teraz widze ze sie pojawil a wystawialem z tydzien temu, dziekuje

Komentarz

Pracuję...