leszekmw, no wlasnie fotele i kanapa nie sa w cenie :evil:
Nie obijam drzwi!!
Zwiń
X
-
Nie obijam drzwi!!
Na forum Stowarzyszenia Civic Klub Polska zainicjowana została akcja "Nie obijam drzwi"
Info w temacie: http://www.civicklub.pl/fi/__vbb/showthread.php?t=77563 (forum dostępne po zalogowaniu)
Powstał już wstępny projekt logo promującego akcję. Chcemy wykonać naklejki bądź zawieszki na przyssawkę, które mają widnieć na szybach aut i uświadamiać ludzi nie szanujących cudzej własności. Jeżeli jesteście w stanie pomóc w wykonaniu takich gadżetów, proszę o kontakt. Docelowo chcemy prowadzić sprzedaż naklejek lub zawieszek w cenie kliku pln, ale jeżeli znajdzie się sponsor, to chętnie będziemy rozdawać je za darmo
Jeżeli uważacie to za dobry pomysł, to przekażcie tą informację dalej. Zachęcam również do dyskusji na forum CKPL jak również w innych miejscach gdzie pojawi się to info. Im szersza skala działania, tym większa szansa na zwrócenie uwagi na ten problem.
(by Dylu)Adam
-
-
Gość
Popieram w stu procentach, nic mnie bardziej nie wkurza niz widok nowych wgniecen i obic na drzwiach bo komus sie nie chce spojrzec czy nie stoi blisko auto. Przekaze na moje "byle" forum.
Komentarz
-
Ja mam ranty drzwi oklejone gumąi staram się tak prakować by nikomu auta nie zepsuć
k
.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł"k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
ja mam doświedczenia w tym temacie pojechałem 2 dniową skodą na parking pod sklep wracam po zakupach i drzwi obite.
Ale niewiem czy bym chciał uczestniczyć w akcji ponieważ znając nasze społeczeństwo to specjalnie rąbnie drzwiami tak dla zasady i na przekór.[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
-
A ja uważam, że to super pomysł.
Naklejka winna być wykonana w sposób umożliwiający umieszczenie jej od wewnątrz pojazdu na szybie tylnych drzwi (przy środkowym słupku).zdroofko
daszek
http://www.motostat.pl/user_images/13387/icon1.png [1500-3000 obr/min]http://emoty.blox.pl/resource/hi.gif | oryg. instrukcja obsługi Octavia II
Komentarz
-
-
Pomysl idealny, ale co zrobic jak (realny moj przyklad) pod centrum handlowym pod Warszawa jakis burak w VW Golfie V , stukna moja Honde CR-V dzwiami w moje dzwi, nie pomyslał że t6en co stoii 20 metrow dalej przy dzwiach do wejscia to moge byc ja, on poszedł ja wrociłem pocichaczu do auta, o rabnelem mu tak w dzwi że mial 2 razy takie wgniecenia jak on mi zrobil, i sobie kulturalnie pojechałem, i to nie pierwszy raz jak tak robie, natomiast jak ja wysiadam, i jest ciasno zawsze przytrzymuje reka za rant dzwi .
Komentarz
-
-
Uważam, że inicjatywa zacna, obawiam się jednak, że będzie tak jak napisał daneczek76, ,Zamieszczone przez daneczek76Ale niewiem czy bym chciał uczestniczyć w akcji ponieważ znając nasze społeczeństwo to specjalnie rąbnie drzwiami tak dla zasady i na przekór.
Komentarz
-
-
super pomysł mi ostatnio oczywiście na parkingu pod blokiem ktoś zrobił wgniecenie
Tylko żeby nie było tak jak pisze
Zamieszczone przez daneczek76Ale niewiem czy bym chciał uczestniczyć w akcji ponieważ znając nasze społeczeństwo to specjalnie rąbnie drzwiami tak dla zasady i na przekór.
bo z Naszym społeczeństwem to różnie bywa, np. jak wół wisi znaczek dla niepełnosprawnego a on parkuje bo mu się miejsca nie chce szukać, już kilka razy zwracałem uwagę jak zauważyłem ale oczywiście zero reakcji
Komentarz
-
-
Jestem za taką akcją
Zamieszczone przez Rekin Chlebojadon poszedł ja wrociłem pocichaczu do auta, o rabnelem mu tak w dzwi że mial 2 razy takie wgniecenia jak on mi zrobil
Dlatego staram się parkować przeważnie dalej od wejść do supermaketów,bo tylko w ten sposób mogę uniknąć nowych wgniotek.
Większość ludzi żeby mogła,to wjechała by na market zrobiła zakupy i zapłaciła za niewychodząc z samochodu.
Komentarz
-
-
Mnie kiedyś jak siedziałam w środku auta puknął koleś z malucha. Więc nerwy mnie poniosły i wysiadłam z pretensjami. A facet na to "przecież ma Pani listwy ochronne na drzwiach to o co chodzi" Ręce opadają :evil:AniaM
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
O2 FL 2009 Combi Ambiente 1,8TSI (160KM)
Komentarz
-
-
panowie metaliczności nie zmienicie a i tak jak będzie pisało nie obijaj to na przekór ktoś obije.
Zamieszczone przez avocadoTrzeba parkowac dalej
Ja widziałem ludzi którzy spisują numery rejestracyjne aut przy których parkują. Paranoja.[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
-
Akcję popieram...
Ale zawsze znajdzie się jakiś debil który walnie w nasze drzwi tak dla zasady albo po to aby zrobić nazłość.
Pare miesięcy temy tępak z golfa III chciał mi włożyć gumę w zamek od drzwi ale mu nie wyszło.
Któregoś dnia zobaczyłem go znowu w golfie i z kumplem poczekaliśmy jak sobie pójdzie...
Przypadkowo drzwi mu się zarysowały.
Idea akcji jest dobra ale ludzie są niereformowalni (żeby nie powiedzieć źli)Gdyby ktoś potrzebował podpiąć Vas'a w Łodzi to mogę pomóc tel. 600683962 lub PW (+serwis)
!!!MoTóR NiE UmIeRa NiGdY , MoTóR JeSt WiEcZnY !!!
Panie władzo, wiem ze przekroczyłem prędkość, ale porostu... lubię za==e==alać!!!
UNIDEN USER
Komentarz
-
-
ja również popieram ... idea wyśmienita.... powinna być do moich nowych sąsiadów skierowana.... ale do kobiet w matizach itp pod marketami to raczej nie liczyłbym że dotrze..... dla nich najważniejsze jest, ze zakupy sie zmieszczą w bagażniku...... btw przypomina mi sie filmik, jak babka z rozpędu wózek do bagażnika seja pakuje........ wg mnie jeśli auto kobiety jest drugim lub entym autem w rodzinie to szanowania nie bedize, bo dla niej służy tylko do przemieszczania bądz zakupów.....potwierdzają to moje spostrzeżenia
Komentarz
-
-
powiem szczerze ja obilem sasiadowi dzwi pod blokiem,
dzwi byly kremowe, a ja niebieski slad zostawilem
wiedzialem ktory to zadzwonilem domofonem,
odebrala babka powiedziala ze zerknie, ale zeby sie nie przejmowac,
po kilku dniach przychodzi jej maz z morda,
ide do auta a tam zderzak kurde wbity na slupku,
facet mi wmawia ze to ja zrobilem, grozi policja itd itp,
a ja sie go nie boje bo golym okiem widac ze wjechal w slupek,
a ja czerwonego auta nie mam.
spoleczenstwo zlodzieji i kretaczy,
poprzekladane normalnymi ludzmi.
ps.
zaluje ze nie mam starego poltka,
pouczyl bym niektorych poruszania sie w ruchu drogowym
Komentarz
-
-
Incjatywa ciekawa, ale niestety spoleczenstwo jest jakie jest. Na miescie to jeszcze jakos ujdzie, ale to co sie dzieje pod marketami to przechodzi ludzkie pojecie. Jak nie obija czlowiekowi drzwi to auto tak zastawia, ze przez bagaznik pozostaje tylko wchodzic, bo inaczej nie ma jak. Po prostu szkoda slow.
Co do obijania drzwi to mam kilka obic do blachy i zastanawiam sie, czy jakiegos paska gumowego nie przykleic na boku, tylko ze ciezko znalezc jakis sensowny aby nie wygladal jak wiejski tuning.M47N2
Komentarz
-
Komentarz