zamowilem w marcu superba z terminem na poczatek czerwca.
wlasnie okazalo sie ze realny termin to koniec lipca... ale to i tak pod warunkiem ze zrezygnuje z panoramicznego dachu
jesli chcialbym dach to moze w pazdzierniku...
czy ktos ma jakies informacje jak mozna byloby przyspieszyc zamowienie ?
moze zamowic u sasiadow ? w niemczech albo czechach ?
ktos jest w podobnej sytuacji ?
FunGous, ale piszesz o Kombi?
Jak się orientowałem odnośnie kombi to termin początkowy był na lipiec z zastrzeżeniem ,że właściwie nie jest to ...termin odbioru.A z tydzień temu miałem info, że realny termin to wrzesień
ale nadal podają czas oczekiwania 8-9 tygodni
ja przymierzam się do S2 combi pod koniec roku-boję się mysleć co będzie wtedy skoro teraz sprzedawca powiedział, że fabryka w związku z dużym popytem już sie nie wyrabia
przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
FunGous, porozmawiaj z danielciem z forum - trudno mi sie wypowiadac o terminach ale on ma bardzo dobre wiec tez bedzie wiedzial jakie sa obecnie na superba
Niestety, czas oczekiwania na Superba jak ma szyberdach jest znaczenie dluzszy, a tym bardziej jak widac teraz w przypadku kombi. Jak nie masz cisnienia to mozna czekac, za granica raczej nic lepiej nie bedzie, bo to auto jest do produkcji.
ale on tez przecież nie jest cudotwórcą i nie pojedzie do fabryki go wyprodukować, widocznie tyle trzeba czekać
Tak, ale danielcio zna realne terminy, ja jak zamawiałem 1.4tsi z dsg combi pod koniec sierpnia (zbliżający się koniec roku) to mi w warszawie większość dealerów mówiła że w ogóle wstrzymane są zamówienia na 1.4TSI i ze dopiero po nowym roku będą, podczas gdy u danielcia zamówienie złożone ~15 września zrealizowane po 2 mies.
1.8TSI platinium z kilkoma pierdolami
teraz musze zrezygnowac z panoramicznego dachu zeby dostac auto pod koniec lipca
jesli chcialbym panoramodach to dopiero wrzesnien/pazdziernik
na lipiec tez moglbym miec 2.0TSI ale jednak wzialem 1.8
FunGous, fajny kolorek
ja jak odbierałem Octavie w piątek i obok stał Superb Combi w kolorze Brąz Mocca to się zakochałem w tym kolorze.
Szkoda, że do O2 FL nie mogłem go wybrać
Komentarz